,,Mindenkinek kijár a nevetés, a boldogság és a CYLA élmény!”- interjú a NAGY CYLA TURNÉ főszervezőivel

Hirdetés

Kajdi Csaba hihetetlen népszerűségnek örvend, nemcsak a közösségi médiában, hanem az országos CYLA Turné állomásain is! A turné minden évben egyre több embert vonz, ám 2024 nem várt fordulatokat hoz az eseménysorozat és Csaba életébe egyaránt!

Ahogyan az október végén kiderült, jövőre egy új és grandiózusabb CYLA turnéval rukkolnak elő a szervezők, mely immáron sportcsarnokokban kap otthont. De vajon lesz ennyi követő-rajongó, aki megtölti a sportcsarnokokat? Miért érdekli az embereket ennyire Kajdi Csaba? Megkérdeztük a turné főszervezőit, Bozó Tamást, Magda Dánielt és Sehapovic Ivánt, akik már a kezdetektől fogva bíztak CYLA sikerében!

2021-ben Szegeden vette kezdetét a hódító út, mely már akkor elképesztő eredményeket mutatott, azóta pedig több, mint 20.000 embernek okozott fergeteges pillanatokat.

Az első alkalom sikere óta pedig egy közös gondolat mozgatja őket: ,,ezt az élményt minél több emberhez el kell juttatnunk!”


,,(…)Szeretünk együtt dolgozni Csabával és nyitott mindig az ötletekre, észrevételekre, ezáltal könnyen formálódott a Szegedről indult kis produkció egy országos show-műsorrá.”-idézte fel emlékeit Dániel.

Összeállt egy műsor, amely saját magától alakult át sikersztoriból egy egyedi és utánozhatatlan stand-up műsorrá, humorral és mindennapi témákat érintő edukációs jelleggel. 

Felmerülhet azonban a kérdés, hogyan lehet több ezer embert egy könnyed stand-up műsorral megmozgatni? Erre viszont egyszerű a válasz: ez sokkal több lesz annál!
,,Valóban grandiózusabb lesz (…), ami jelent nagyobb színpadot, LED falat, fényeket és még sok minden mást is. A színpad berendezése is megváltozik, szeretnénk majd azt az érzést kelteni(..), mintha Csaba nappalijában történne a beszélgetés. Egy két új sztorival és betéttel is készülünk, de ez talán maradjon titok… Ami biztosan nem fog megváltozni az az önfeledt szórakozás és az edukáció! – avatott be minket néhány kulisszatitokba Tamás.

De már maga a tudat, hogy Kajdi Csaba egyedülálló eseményéről van szó, megbabonázza az embereket. Győrben a jegyek 50%-a 3 nap alatt elfogyott, de Szegeden és Pécsett is hatalmas érdeklődést váltott ki az esemény. Mi lehet Kajdi titka?

,,CYLA egy jelenség. Egyedi humorával, szókimondó stílusával és magas intelligenciájával elvarázsolja az embereket.(…)” -fejtette ki gondolatait Iván, aki hozzátette, hogy maga a turné is erősítette azóta népszerűségét.

De vajon visszatérnek még valaha a megszokott turnék? Mindhárman úgy gondolják, hogy nehéz előre megállapítani, de arra törekedni fognak továbbra is, hogy minél több emberhez elvigyék a programot…

… ,,(…)mert mindenkinek kijár a nevetés, a boldogság és a CYLA élmény!”

Az esemény ITT elérhető.

(x)

Hirdetés