Hirdetés

Kitűzték az európai uniós és – mivel korábban a kormány ahhoz kötötte – az önkormányzati választások időpontját. Jövő júniusban újra választhatunk a “polgári”, “nemzeti”, “keresztény”, “békepárti” oldal, és a “sorosista”, “brüsszelbérenc”, “keresztény-, und magyarellenes”, “háború-, buzi-, és inflációpárti” ellenzék között. Apropó: azt tudták, hogy Gyurcsány? Bizony ám! GYURCSÁNY! Ami azért nagyon durva.

Mostanában azon szoktam derülni kínomban – azt még sajnos nem lopták el, a kínt -, hogy itt van ez a rekord inflációtól ölelt kis félperiféria, ahol száz forintba kerül má’ a húsz forint is, ahol megsértődünk, ha nem éveket kell várni a műtétre, a közoktatás romokban, szóval ott vagyunk, ahol az eleve omladozó part szakad, ennek ellenére a “Fidesz”, azaz Orbán Viktor népszerűsége áll, mint a cövek. Igazi hungarikum! Ezt csinálja utánunk a hülye, genderhívő (vagy tagadó, leszarjuk) Nyugat! Huszadikán elfogy a kosztpénz, a gyerek keveri Hitlert a filterrel, a gerincsérvemet majd megműti a hentes, de legalább nem lógnak migránsok a csillárról, és nem csinálnak homokost az unokámból. Vagy ha igen, majd kitagadom.

A mindent elfedő manna, amivel magyarok millióit etetik, a Rogán-féle, három Michelin-csillagos boszorkánykonyhában készül, nagyrészt egyszerű, kézműves bio hazugságokból, és a brutális pénzből működtetett propagandabirodalom Halálcsillaga lövi szét minden irányba, célcsoportok szerint, pontosan targetálva. Putyinék sem csinálják jobban. Pont így csinálják. Csak ők már kicsit előrébb tartanak, és mással is lőnek. Ez az ilyen rendszerek lényege: egyre durvulnak. Nincs rükverc, enyhülés, megbékélés, csak dáváj-dáváj. “Könnygáz nem tanít”, de azért mocskosul hatékony, nem igaz, pintérsanyibá?

Ebből, mármint a propagandoid szőnyegbombázásból aztán az következik, hogy a rafkós, életrevaló magyarokat, akik bármit megoldanak okosba, akiket lehetetlen becsapni a piacon, mert mindig mindenkire gyanakodnak, akkurátusan számolgatják a visszajárót, szóval ezt a leleményes, találékony, agyafúrt, dörzsölt, rafinált, furfangos, fortélyos, csavaros eszű, cseles, csalafinta népet úgy verik át nap mint nap könnyen leleplezhető, átlátszó hazugságokkal, mint szart a palánkon. 

Ebből kiindulva egyáltalán nem meglepő, hogy kereszténybékepártiék nem nagyon akarnak költeni az oktatásra. Nem a Zoborhegyi Szent Benedek Mélykatolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium vadonatúj sportcsarnokára gondolok (generálkivitelező: Stróman Zrt.), hanem a valódi oktatásra. Gondolkodó emberek nevelésére, úgy, ahogy az a nyugati civilizációban az elmúlt évszázadokban történt, és ami ezt a civilizációt felemelte és építi a mai napig. Talán rémlik még valakinek: ehhez a Nyugathoz akarunk tartozni ezer éve. 

A tizenhárom év alatt ránkgyógyult, mára leválthatatlannak tűnő rendszernek civilizált, gondolkodó emberekre van a legkevésbé szüksége. A hideg kirázza tőlük. Gondolkodol, tehát vagyol? Lipsiskedel? Inkább edd meg azt a kis maradék pacalpöreszt, neked hagyta a főispán!

Eszem, esszük, köszönjük.

Hirdetés