Hirdetés

A rendőrség, a tűzoltóság és a megyei polgárőrség is beszámolt tavalyi tevékenységéről a városházi ülésen, ahol Pécs közbiztonsági és bűnmegelőzési koncepcióját is megvitatták.

Ahogy Péterffy Attila polgármester közösségi oldalán közzétett bejegyzésében írja, eredményes munkát végzett a rendőrség, a tűzoltóság és a megyei polgárőrség egyaránt – a tavalyi tevékenységükről szóló beszámolót szerdai ülésén fogadta el a város Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Tanácsa.

A városvezető köszönetét fejezte ki valamennyi szervezet minden munkatársának a pécsiek biztonságáért végzett állhatatos és kitartó munkáját.

A tanács a beszámolók elfogadása mellett megvitatta a város tíz évre szóló közbiztonsági és bűnmegelőzési koncepcióját és a következő két évre szóló cselekvési tervét is. Utóbbi sok más téma mellett érintette a közterület-felügyelet munkáját, a polgárőrség tagjainak rendszeres közterületi jelenlétét és a jelzőrendszert működtető önkormányzati nappali szociális intézmény tevékenységét is – fogalmazott Péterffy.

Hirdetés