Félelmetes szakállal hódítanak a pécsiek

Alig egy hete hirdettük meg a No-shave November apropóján a PécsMa.hu szakállversenyét. Kíváncsiak voltunk, vajon a pécsiek csatlakoztak-e a mozgalomhoz, és ha igen, akkor milyen szőrkölteményt sikerült produkálniuk. Nem csalódtunk, sok nevező közül választottuk ki az öt legjobbat.

hirdetés
Uránia Mozi

Néhány napja ért véget az év legférfiasabb kihívása, a „ne borotválkozz november!”. A kampánnyal minden évben a világszerte a prosztatarák veszélyeire hívják fel a figyelmet azzal, hogy ebben a hónapban nem ragadnak pengét, szakállt és bajuszt növesztenek, a szőrtelenítésre szánt pénzt pedig rákellenes szervezetnek adományozzák.

A mozgalom múltjáról, menetéről és koncepciójáról már írtunk korábban. A nemes célú esemény persze hatalmas móka, amit megragadva szakállversenyt hirdetett lapunk.

A beérkezett fotók közül a szerkesztőségi szavazással választottuk ki a szakállköltemények legjobbjait. Szempont volt a méret, a textúra, az ápoltság és a kreatív fotó. Íme, a győzteseink:

noshave, movember, szakáll, verseny, bajusz

A dobogó képzeletbeli harmadik fokára állhat fel Kolláth Zsolt (balra) és Vlaj Máté (jobbra) stílusos, méretes arcszőrzetükkel. Szeretjük, köszönjük! Zsolt szakálla az alaposan átgondolt fazon miatt, Máté arcszőrzete pedig a dús, ápolt, sötét fekete jellege miatt lett egyik kedvencünk. Vlaj Máté szakálla a másik beküldött felvételén kifejezetten izgalmasnak tűnik a szokatlan stílus miatt. Nekünk elnyerte tetszésünk! Mutatjuk:

crop2


Következő párosunk ezüstérmet szerzett szavazásunk során. Hillebrand Ákos (balra) és Fischer Kristóf (jobbra) gondosan ápolt szakálla irigylésre méltó. Reméljük, nem vágták le a No-shave November után sem, hiszen kifejezetten jól áll nekik a dúsabb arcszőrzet. Gratulálunk!

kollazs2


Abszolút győztesünk Kasik Csaba horrorfilmbe illő példánya. Méretesre növesztett szakállával frizurája is harmonizál, amit Csaba a felvételen megspékelt egy baseball ütővel és bőrkabáttal is, hogy a Walking Dead Neganjére asszociálva rettegjünk tőle – bár Negan elbújhat Csaba bozontja mellett. Gratulálunk, szép No-shave novemberi munka!

kollazs3

Minden elismerésünk a győzteseknek, de azért ne felejtsük el megemlíteni a tavalyi nyerteseket sem. Őket itt tudjuk megnézni! Ne feledjük, jövőre ugyanitt ugyanekkor!