A vasárnap a szülőké lesz a vásárcsarnokban

Október 11-én, vasárnap, 6.00–14.00 között ismét szülők veszik birtokba a pécsi vásárcsarnokot: a Pécsi Vagyonhasznosító és a Pécsimami közös baba- és gyermekholmi börzéje sokaknak segíthet majd enyhíteni az évszakváltással járó terheket.

A rendezvényen a bolti ár töredékéért cserélhetnek gazdát a feleslegessé vált, de még jó állapotú gyerekruhák, játékok és babakellékek.

A Pécsi Család- és KarrierPONT standjánál 9.00 és 12.00 között ingyenes tanácsadásokkal várják az édesanyákat munkába való visszatérés és vállalkozásindítás témájában, de a szeptemberben újra elindult, ingyenes Pécsi Gyerektaxira, izgalmas workshopokra és tanúsítvány kiadásával záruló képzésekre is lehet jelentkezni a helyszínen.

A belépés és minden program ingyenes, bővebb információ a Pécsimami weboldalán található. A szervezők azt is kérik, hogy a látogatók vigyenek magukkal maszkot és azt a vásárcsarnok területén mindvégig viseljék is, illetve használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

A rendezvény a Pécsimami Közhasznú Egyesület és a PVH közös szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Miniszterelnökség támogatásával valósul meg.

Kiemelt képünkön a 2015-ös rendezvény.

Hirdetés