Elkészült az első pécsi horror-sztori!

Elérkezett a nagy nap, elkészült A Panel, az első kis költségvetésű, lelkes amatőrök által készített pécsi horror-sztori! Kellemes szórakozást mindenkinek!

Végre itt van, elkészült a Horror Stories of Pécs (Pécsi horror-történetek) első epizódja, A Panel! A Kertvárosban játszódó történet kezdetén egy rejtélyes dugulás okoz gondot a címbeli panel lakóinak. Szerelőket hívnak, de a dugulás-elhárítás során kiderül, hogy valami gyanús, nem épp szokásos dolog okozza a problémát: emberi maradványok tömítik el a csöveket! Hogy pontosan mi is történt a tetemdarabokkal, az most kiderül!

Íme, itt A Panel:

A közel egy órás epizód (egészen pontosan 51 perc) lelkes, filmszerető és horror-rajongó amatőr pécsiek munkája, melyet szponzorok nélkül, saját kútfőből és saját finanszírozással (mindössze 25-30 ezer forintos költségről van szó) valósítottak meg.

Korábban már írtunk A Panel munkálatainak kezdetéről, és arról is, hogy a kezdetben jól induló folyamatot milyen belső viszályok lehetetlenítették el, valamint az epizód előzetese kapcsán is beszéltünk a stáb vezetőjével. Sőt, egy videót is készítettünk A Panel legfontosabb helyszínén, ahol borzalmas dolgok történtek:

A Horror Stories of Pécs YouTube-csatornája

A Horror Stories of Pécs Facebook-oldala

1 hozzászólás

Comments are closed.