A JuridEco beköltözött a pécsi Király utca 20-as szám alatt működő K20 Kirakat városi vállalkozásösztönző program üzletébe! Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.-nek a vállalkozásösztönző programjaként 4 hónapig ez az üzlet ad otthont pécsi vállalkozóknak, ezzel is segítve a helyi cégeket.

A Pécsi Tudományegyetem tulajdonában lévő JuridEco Zrt. mint a www.pteshop.hu üzemeltetője a program hetedik ciklusában vette birtokba az üzletet és egészen november végéig marad.


Eddigi tapasztalatuk alapján úgy látják, hogy megvalósult az az elképzelés, miszerint a K20 Kirakat mostantól nem egy hagyományos értelemben vett üzlet, hanem annál jóval több. Az első hónap után azt látjuk, hogy szeretnek elidőzni itt a magyar és külföldi vásárlóink a termékeket forgatva – mondta el Ütő-Siklódi Anikó, marketingvezető. Jelenleg a PTE logós kapucnis pulóverek és pólók mellett a kulacsok, esernyők a legnépszerűbbek, de szívesen visznek magukkal a betérők tisztítószereket, tornazsákokat, baseball sapkákat.

Megérintve és felpróbálva a termékeket egyértelművé válik a minőségi alapanyag megléte és mindemellett meggyőző az a szempont is, hogy környezet- és emberbarát alapanyagokból és technológiával állítják elő őket a lehető legkevesebb szállítással.

Érződik, hogy itt tényleg mindenki pécsi akar lenni! Akár öregdiákként tér be az üzletbe valaki nosztalgiázni, akár egyetemistaként éli meg a mindennapjaiban a PTE feliratú termékek hangulatát vagy külföldi ösztöndíja előtt tér be valaki ’kis hazaiért’, eddig mindenki elégedetten távozott – tette hozzá a marketingvezető.


Emellett élményeket és információkat is nyújt az üzlet, hiszen a betérők az egyetemi képzésekről is kaphatnak felvilágosítást és különböző workshopokon, programokon is részt vehetnek legyen az sörkostolás vagy ingyenes jogi tanácsadás.

November végéig pedig várnak mindenkit eseményeikre, amelyeket megtalálhat a PTEshop Facebook, Instagram és TikTok oldalakon.

A K20 Kirakatról itt olvashat bővebben: https://k20kirakatpecs.hu/

A következő elérhető, decembertől-március végéig tartó beköltözési időszakra a jelentkezési határidő november 11.

(x)

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés