Teljesen megújul a belvárosi palota, a Civil Közösségek Háza

Látványos állomáshoz érkezett a Nevelők Háza Egyesület projektje: megújult a pécsi Civil Közösségek Háza.

A Pécs belvárosában található közösségi ház épülete kívül-belül megszépült, „új ruhát kapott”, emellett elkészült a parketta felújítása – olvasható a CKH lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Íme néhány kép a munkákról, és arról, milyen szép lett a ház: 

Korábban már beszámoltunk róla, a rekonstrukció 20 millió forint támogatással 2020. december 15-e és 2022. március 31-e között az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Pécsi Helyi Akciócsoport támogatásával valósul meg.

Azonban még visszavan néhány fontos elem: a következő évben rendezik a kertet, és eszközbeszerzésekre is sor kerül, melyek remélhetőleg a felújítással együtt csökkentik a működési és üzemeltetési költségeket, növelik a szolgáltatások színvonalát, és így még több érdeklődő látogat majd az intézménybe.

A cél, hogy egy összetartó, aktív és erős helyi közösség jöhessen létre a belvárosi közösségi házban, minél több színvonalas eseményt, programot szervezhessenek itt.

Jó hír, hogy a CKH május 10-én ráadásul megnyitja kapuit az aktuális járványügyi rendelkezések értelmében (részletek a ckh.hu oldalon olvashatók).

Hirdetés