Adománygyűjtő estet szervez a Pécsi Közösségi Alapítvány (PKA) idén már hatodik alkalommal. A civil szervezetek, akik be szeretnék mutatni programjukat a májusi Élő Adáson, a hónap végéig jelentkezhetnek.

Az Élő Adás egy új generációs adományozási forma, ahol az adományozó és támogatott között közvetlen kapcsolat alakul ki. A bemutatkozó szervezet támogatói köre kibővülhet, új kapcsolatok formálódhatnak, az erőforrások kibővülhetnek. Az adományozás játékos formában történik, és az eddigi tapasztalatok alapján oldott, közvetlen, jó hangulatban tölti el mindenki az estét.

A projekt szóvivői 6-6 percben bemutatják elképzeléseiket a meghívott vendégeknek, és újabb 6-6 percben válaszolnak a közönség kérdéseire. Ezután elhagyják a helyszínt, s a műsorvezető irányításával elkezdődik az adománygyűjtés ismétlődő körökben, minden projektnek külön-külön. A meghívást elfogadó vendégek a regisztrációval együtt vállalják, hogy az este folyamán támogatnak egy bemutatkozó programot.

Olyan bejegyzett civil szervezet vagy informális csoport tagjai, amely Pécsett működik, pécsieket szolgál, erősen kötődik a városhoz és projektötletetek megvalósítása közösségi összefogásokat igényel.

A jelentkezési lapot az Élő Adás honlapján lehet kitölteni március 31-ig.

A jelentkezőkből az alapítvány három csapatot választ ki, amelyekkel együttműködési szerződést kötnek, és elkezdik a közös munkát.

Az adománygyűjtő estet május 06-án, 18 órakor rendezik meg a Reggeliben és online.

Fotók forrása: Kovács Zoltán

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés