Lesz-e Happy End az abaligeti baleset után?

Hétfőn este hét pécsi gyermekkel borult fel az abaligeti általános iskola kisbusza. Mindenki jól van. Ám a buszt rendbe kéne tenni, hiszen az asztmás és a sajátos nevelési igényű gyermekek utaztatásáról az iskolának kell gondoskodnia.

Hirdetés

9 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Csak annyit tudok erre írni, hogy a hozzászólásokból látszik a magyar virtus. Mindig csak azt nézzük, h másnak (az önkormányzatnak, a tanároknak, az iskolának az Egyháznak) mit kéne csinálni, de az, hogy ÉN/MI mi jót tudunk tenni azt nem… Érdekes! A saját dolgában senki nem szakértő….

 2. Kedves Zé!!
  Ha nem veszed Zokon,lefordítom a magas inteligenciával írt leveled hétköznapira,hogy Lordó is meg értse!!
  Kedves lordo!
  az abaligeti iskola,és az egyház együttműködésének hála,a következő előnybe részesültek az abaligeti polgárok!!:a gyerekeknek játszótér a templomkertbe,megjegyzésem:az önkormányzatnak még nem jutott eszébe a tóhoz létesíteni egyet,ami vonzaná az embereket,hisz a tónak,remek minőségű a vize,mivel a barlang,kristálytiszta vize táplálja azt!!
  az egyház és az iskola jóvoltábol a tripla h-s(Halmozottan Hátrányos Helyzetű)családok is kivehetik a részüket a kultúrából…ami nemes előadó művészek koncertjeit,és kiállításokat takar!!
  a gyerekek minden évben előadásokkal készülnek a falu lakosságának,legyen az karácsony,vagy egyéb nemzeti ünnep!!
  akkor mit szív el az iskola az önkormányzattól!!!!?????

 3. “Kedves lordo!”
  Abaliget azért tart ott ahol van mert van egy olyan közintèzményük mint az Abaligeti Szent Magdolna Általános Iskola, ha ez nem lenne már rég egy kisértet falu lenne, ezt megbecsülni kellene nem pedig hülyeségeket írni!

 4. érdekes amiket írtatok!!az egyház segítségét én is hiányolom!!
  a szülők havonta 2000 ft ot fizetnek a buszra!!!!számold már ki!!!10 gyerekke(úgy könnyű)az 20 000 havonta….reggel,és délután kb 25-25km-t megy a busz,szerintem,ez az üzemanyagot se fedezi!!
  és ha a sofőr valóban olyan gyorsan megy,akkor a gyerekeket még a biztonsági öv se védi meg!!!

 5. Javaslom a polgármester bocsássa az iskola rendelkezésére az általa kizárólagosan használt buszt!

 6. Lordo:sajatos nevelesi igeny latom nalad is elkell…:-D korlatoltsag 5os…amugy meg ulj le fiam,1es,de kilog a naplobol!!!

 7. Dobják össze a tanárok akinek évi 55 millió megy a fizetésükre, vagy adakozzon az egyház!!!!!A falu azért nem jut semmire mert az iskola elszipolyoz mindent.Azt hangoztatták hogy azért szednek ennyi buszpénzt mert vannak fenntartatási költségei a busznak többek között Casco. Akkor ez most hol van???????A biztosító nem fizet? Egyébként meg köztudott hogy gyorsan hajtanak a tanárok!!!Felcsúti focimeccsről hazafelé 130-al !!!!!!! Ezt a gyerekek elmesélik otthon.100 alatt nem nagyon haladnak. Van bátorságuk mondhatom!

 8. Jó látni, hogy még mindig milyen sok segítőkészség van az emberekben. Ez egy remek kis iskola, nagyon sokat törődnek a gyerekekkel, megérdemli a támogatást!

Comments are closed.