Hirdetés

Ezúttal a Pécsi Harmadik Színházban láthatjuk a helyi művészek összefogásából született nagysikerű előadást.

A titokzatos, érzéki hangú magyar díva, Karády Katalin életéről szóló megindító színdarabot újra Pécsen láthatja viszont a közönség, aki még nem váltotta meg jegyét, ne habozzon, érdemes megtekinteni!

És hogy ki van a titkok mögött?

Karády. A titokzatos nő. Az érzéki hangú énekes. A végzet asszonya. Filmjei közül leginkább a Halálos tavasz, dalai sorából a Hamvadó cigarettavég jut először eszünkbe róla. Az 1930-40-es évek igazi sztárja volt ő, ünnepelt filmszínésznő, de életét és karrierjét alaposan megtépázta a történelem. A pécsi előadás most bepillantást enged Karády Katalin életének kevéssé ismert eseményeibe, megrázó és örömteli pillanataiba, a legenda mögött megmutatva az esendő, szeretetéhes, elegáns és szenvedélyes, sokszínű embert. Mindezt Mohácsi Ilona, Karády öltöztetőnőjének szemszögéből, s belelapozva a színésznő személyes hangú, titkokat is felfedő naplójába…”

– olvasható a Pécsi Harmadik Színház ajánlójában.

A színdarabot Pivarnyik Anikó írta, Dévényi Ildikó első rendezése, Lukács Melinda mint Karády és Dévényi Ildikó mint Mohácsi Ilona játszák, az esten közreműködik Tóth Gábor zongoraművész. Felcsendül majd hét dal is, köztük a jól ismert Ne kérdezd, ki voltam, a Hamvadó cigarettavég és a Valahol Oroszországban.

Október 4-én 19 órakor tehát találkozzunk a Pécsi Harmadik Színházban!

Hirdetés