Argentin világsztár a Zeneszüret Fesztiválon

Hirdetés

A Filharmónia Magyarország szervezésében idén újra megrendezésre kerül a Zeneszüret Fesztivál Pécsen. Az esemény legfontosabb missziója kimozdítani a koncerttermek falai közül a zenét, közel hozni azt az emberekhez az utcákon, tereken felcsendülve.

Szeptember 8. és 11. között a hangversenyek mellett játszótéri koncertek, családi nap és váratlan, különleges helyszíneken megszólaló flashmobok színesítik majd a fesztivált.

Szeptember 8-án a Zeneszüret Fesztivál és a 2. Pécsi Nemzetközi Tangó Fesztivál keretén belül egy nagyon különleges hangversenynek lehetnek részesei, ahol José Curát, korunk egyik legnagyobb tenorját köszönthetjük a Kodály Központban, ahol először kamarazenekarral, majd nagyzenekarral áll színpadra. Az argentin világsztár a pandémia idején már járt a Baranya megyei székhelyen és egyből beleszeretett a Kodály Központ akusztikájába. Alig várja, hogy a szeptember 8-i hangversenyen megmutathassa művészetének ezer arcát Kovács János és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar közreműködésével, akikkel valódi stíluskavalkádot varázsol a színpadra, latin szerelmes dalokat hallhatnak a Maestro átiratában és részleteket a leghíresebb operaszerepeiből.

Ne maradjanak le a világsztár produkciójáról, jegyek még válthatók! További információ a filharmonia.hu weboldalon. (x)

Hirdetés