14 C
Pécs
csütörtök, június 13, 2024
KezdőlapHírzónaÁtjárható lesz az új körforgalom

Átjárható lesz az új körforgalom

Pécs közlekedését érintő legfrissebb eseményekről, változásokról számolt be csütörtökön a Polgármesteri Hivatal Közlekedési Operatív Csoportja. Egy épülő körforgalom átjárhatóvá válik, ezzel egy időben pedig egy másik kialakításának is nekiállnak a kivitelezők.

A Bartók Béla, Kodály Zoltán és Klimó György utcák, valamint az Aradi vértanúk útja csomópont, péntektől minden irányból átjárhatóvá válik. Itt már csak olyan utómunkálatok – például növényesítés – vannak hátra, melyek a forgalmat nem akadályozzák.

Az Alkotmány, Petőfi Sándor és Kodály Zoltán utcák csomópontjában a körforgalom építése megköveteli a lezárást, itt csak az autóbuszok áthaladása megengedett. A munkaterület megkerülése a Rókus utcán át lehetséges. Északi terelőútvonal az Angster József út–Bálicsi út, a déli a Szigeti út. Az építkezés befejezésének tervezett ideje: augusztus 31.

Az Universitas utcát csapadékcsatorna építése miatt teljes szélességében lezárták. Ide csak az építési forgalom hajthat be.

Július 13-án, 20 órakor az Expo Centerben ad koncertet Seal, a háromszoros Grammy-díjas zenész-énekes. A gépkocsikkal érkezők a vásártér területén parkolhatnak, az Expo Center előtti parkoló le lesz zárva, ott csak a koncert szervezőinek járművei állhatnak meg. Az Expo Center területére a Megyeri úti és a Móra Ferenc úti bejáraton is be lehet majd lépni. Az Északmegyer dűlő a gépjárműforgalom előtt el lesz zárva, azon csak gyalogosan közelíthető meg a koncert helyszíne.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő