24 C
Pécs
péntek, június 21, 2024
KezdőlapPécs AktuálAz első félidőben még tartották magukat a pécsi pólósok

Az első félidőben még tartották magukat a pécsi pólósok

A PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapata becsülettel helytállt a jóval esélyesebb Vasas ellen, de nem volt esélye a bajnokság nyitófordulójában.

A csapategységgel nem volt baj

Nem lehetett irigyelni Török Viktor együttesét, hiszen az OB I. első fordulójában rögtön a Magyar Kupa ezüstérmes Vasast látta vendégül a pécsi gárda. A favorit a fővárosi csapat volt, méghozzá toronymagasan. Ennek megfelelően keményen is kezdett a pécsiek ellenfel, amely már az első negyedben négy gólt vágott a PVSK-nak.

A fiatal Holl Gábor (a labdával) kezdőként kapott lehetőséget a PVSK-ban

Azért a fiatalokkal teletűzdelt PVSK igyekezett tatani a lépést, ami hellyel-közzel sikerült is, támadásban a Füszért is meg tudott villanni olykor. Sőt, a második negyedben még közelebb volt ellenfeléhez a Pécs, így bár a nagyszünetben már 8-5-re vezetett a Vasas, semmi oka nem lehetett a panaszra a hazai szurkolóknak.

Kemény csata ment a vízben

A második félidőben aztán persze már sokkal inkább kijött a két csapat közti különbség, itt már csak két gólra futotta két negyed alatt a PVSK-nak. A vége sima Vasas-siker lett, de így sem érheti szó a ház elejét hazai oldalon.

PVSK-Mecsek Füszért–Vasas 7-14 (2-4, 3-4, 1-2, 1-4)
Vízilabda-OB I., férfiak, 1. forduló.
PVSK-Mecsek Füszért: Gelencsér – Holl, Reisz 1, Kókai, LAJKÓ 1, Tóth A. 1, Vidovenyecz 1. Cs.: Kolozsi 1, Pónya, Imre K. 1, Szabó 1.. Vezetőedző: Török Viktor.
Vasas: LÉVAI – Rasovics, Dedovics 1, LŐRINC 2, Dala, Burián 1, KONARIK 5. Cs.: Randelovics 1, Lakatos 1, BÁTORI 3, Bedő, Batizi. Vezetőedző: Slobodan Nikics.

Fotó: Kurdi József

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő