14 C
Pécs
csütörtök, június 13, 2024
KezdőlapHírzónaHelyi hírekÚjabb két évre Hoppál a Fidesz pécsi elnöke

Újabb két évre Hoppál a Fidesz pécsi elnöke

Tisztújító kongresszust tartott a Fidesz Pécsi Szervezete – nem hozott meglepetést az eredmény.

Hoppál Péter pécsi elnöki újraválasztásához nem férhetett kétség, hiszen a szavazatok 94 százalékát szerezte meg a tisztújító voksoláson. Hoppál munkáját a Deli Ágnes, Őri László, Csizmadia Péter, Hári József alelnöki kvartett segíti a következő két évben. A Fidesz közleménye szerint így Hoppálék feladata lesz a jövő nyári önkormányzati és uniós választás kampányának levezénylése.

Íme a teljes közlemény:

A Fidesz Pécsi Szervezete tisztújító és küldöttválasztó közgyűlést tartott kedden este. A tagság 94%-os többséggel két évre újra elnökké választotta Dr. Hoppál Péter országgyűlési képviselőt, akinek munkáját négy alelnök segíti majd: Deli Ágnes, dr. Őri László, dr. Csizmadia Péter és Hári József.
A csoport felhatalmazást adott az új elnöknek és elnökségnek, hogy felkészüljön és levezényelje a jövő évben esedékes önkormányzati és európai uniós kampányt, illetve megbízta a küldötteket, hogy képviseljék a pécsi Fideszt az országos kongresszus munkájában, mely legközelebb novemberben ül össze. A párt egyértelmű célja, hogy 2024-ben Pécsnek újra lokálpatrióta, hozzáértő, jobboldali vezetése legyen
.

A Fidesz Pécsi Szervezete

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő