20 C
Pécs
vasárnap, június 23, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletFüst miatt kellett kiüríteni az Árpád sulit

Füst miatt kellett kiüríteni az Árpád sulit

Ma délután riasztották a katasztrófavédőket az Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskolához, az épület mellett ugyanis füst kezdett terjengeni – tűz szerencsére nem keletkezett.

Az iskola mellett felcsapó füst miatt érkeztek tűzoltók ma délután 4 óra körül az Árpád sulihoz, az épületet mindenkinek el is kellett hagynia. Az egyik környékbeli lakó a helyszínen arról számolt be nekünk, hogy füst az iskola épülete mellett azon a részen terjedt, ahol a fiatalok egy része cigarettázni szokott.

A tűzoltók darus kocsival is készültek, ha nagyobb lenne baj

A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Horváth Nikolett Csilla megkeresésünkre arról számolt be az eset kapcsán, hogy az iskola oldala mellett izzott valami, ami a füstöt okozta, és veszélyeztette az épület szigetelését is, azonban a helyszínre érkező tűzoltók lelocsolták a gócpontot, így szerencsére nem keletkezett tűz. Az épületet mindenkinek el kellett hagynia, a füst ugyanis több alagsori helyiségbe is beszivárgott.


FRISSÍTVE (szeptember 14.): A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűz valóban dohányzás miatt keletkezett az iskolában. A részletekről itt lehet bővebben olvasni.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő