Hirdetés

A sokoldalú Nike cipők egy ruhadarabot alkothatnak vagy megszakíthatnak, illetve szempillantás alatt modern és stílusos megjelenést adnak a viselőjének. A tavasz beköszöntével itt az ideje, hogy eltegye a bakancsát és valami könnyedebb és fényesebb dologba lépjen bele a melegebb napokat követően. A választás előtt fogalmazzon meg néhány kritériumot és összpontosítson arra, hogy sneakere a maximális kényelmet tegye lehetővé.

Új trendek és stílusok

A stílusra és a kényelemre egyaránt összpontosító Nike cipők nem számítanak újdonságnak a divatvilágban. Ennek ellenére ebben a szezonban a márkák új lendületet adnak a klasszikus stílusoknak. Mindegy, hogy új cipőt keres a sportoláshoz egyszerű farmernadrággal, vagy olyan stílust szeretne, ami passzol a tavaszi megjelenéshez.

A 2023-as lezser divattrend egy laza hangulatú, egyenes vagy széles szárú nadrágot és egy bő, túlméretezett pólót vagy mellényt kínál. A sportos és kényelmes tréningruhák és melegítőruhák is visszatértek a divatvilágba. Sima vagy ábrákkal díszített pólót is viselhet például Nike cipővel, ami könnyed megjelenést kölcsönöz. A tornacipővel párosított pulóver tökéletes választás, ha valami kényelmes öltözéket keres egy szeles napon, vagy éjszakán.

Kezdje fekete vagy fehér Nike cipővel, majd próbáljon ki más színeket, ahogy követi a trendeket. Ezenkívül a tornacipőket mandzsettázott farmerrel és túlméretezett nadrággal párosíthatja, hogy könnyed, elegáns megjelenést biztosítson.

A Nike cipők közül a Jordan Westbrook One Take nagyszerű élményt nyújthat közel 30 ezer forintért a hazai online boltokból. Előnyeit tekintve ez a modell gyors és könnyed párnázással rendelkezik, gyengesége az, hogy az ütésvédelme kevésbé hatékony. A Russell Westbrook viszonylag olcsó modellje agresszív tapadási mintázattal rendelkezik, amely a legtöbb pályán igen ellenálló, és az elosztott tapadási mintázat miatt nagyon kevés port szed fel. A Russell Westbrook játékához hasonlóan a Jordan Westbrook One Take is egy sokoldalú típus, amely minden sportoló, vagy sportkedvelő számára ad valamit.

A divattanácsadók azt mondják, hogy ha nem ragaszkodik a márkához, akkor a kék, szürke és narancssárga színvilágú sportcipők divatosak és stílusosak a szezonban.

Erling Haaland képviseli a Nike cipő fiatal generációját

A norvég Erling Haaland belépett a Nike elit futballistájának következő generációjába, amelynek tagjai például a világhírű Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford, Leah Williamson, Kevin De Bruyne, Megan Rapinoe vagy épp Sam Kerr. Haaland példátlan felemelkedése az európai klubfutballban, és megdöbbentő ütemű rekordot döntögető gólok, megerősíti a bélyegét a játék jövőjét nézve.

Mióta norvég szülővárosában debütált, Bryne-ben, Haaland Ausztriában, Németországban és Angliában bajnoki pályára lépett, amely azt bizonyítja, hogy a legfiatalabb játékos (mindössze 22 évesen), aki 30 gólt szerzett Európában. Az a terve, hogy megdöntse jelenlegi klubja, és a Premier League szezonbeli gólrekordjait. Haaland holisztikus fitnesz iránti elkötelezettsége megerősíti intenzitását a pályán: a gólszerzési ösztönt, az erőt, a pozicionálást, a tempót és a precizitást. Ehhez a sikerhez nagyban hozzájárul a Nike strapabíró lábbelije is.

Újra divat a retro Nike cipő

A hazai internetes boltokban az Air Jordan 1 Retro Nike cipőt vásárolhatjuk meg majd 140 ezer forintért, amely szó szerint igazi kincs lehet.

A Nike hivatalos oldalán a nyári szezonra szánt Air Jordan Retro modellek legújabb kínálata közt böngészhetünk, amelyet az Air Jordan 3 35. évfordulója színesít. Az új anyagokkal, színblokkolással, és még sok mással az Air Jordan retro kollekciókat a múlt ihlette és a jövő generációjának tervezték.

A Nike – ideértve a Nike cipőt is – jövőképe folyamatosan a környezettudatosság felé mozdul, azaz legalább 70 százalékban újrahasznosított anyagokból készülnek a modellek, és fenntartható poliésztert alkalmaznak a gyártás során törekedve arra, hogy a sneakerek továbbra is kifogástalan minőségűek legyenek.

(x)

A kép forrása: pixabay.com

Hirdetés