17 C
Pécs
vasárnap, május 26, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldKattant a bilincs: lecsaptak a vajszlói dílerpárosra

Kattant a bilincs: lecsaptak a vajszlói dílerpárosra

Felmerült a gyanú, hogy egy férfi és élettársa drogot árul az otthonában helyieknek, illetve környékbelieknek. A siklósi nyomozók a „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály rendőreinek segítségével végül május 3-án este összehangolt akció keretében csaptak le a vajszlói kereskedőkre.

Az 50 éves férfit és 36 éves élettársát otthonukban fogták el, majd előállították őket a rendőrkapitányságra, ahol mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt metamfetaminra pozitív eredményt mutatott, a nadrágja zsebéből pedig kábítószergyanús kristályos anyag került elő, amelyet a rendőrök lefoglaltak – írja a Police.

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 19 éves gilvánfai férfit, és egy 33 éves vajszlói férfit is előállítottak, majd őket is gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Egyikük ruházatában szintén gyanús anyagot találtak, a másiknak pedig pozitív lett a drogtesztje.

A dílerek ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem bűntette miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság, a vevőik ellen pedig kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.


A napokban egyébként nem ez az első eset, mikor drogdílereket fogtak Baranyában, az ügyekről alábbi cikkeinkben írtunk részletesebben:

https://www.pecsma.hu/hirzona/otthon-tarolta-a-felhalmozott-drogot-orizetben-a-pecsi-diler/

https://www.pecsma.hu/bunugyek/uj-pszichoaktiv-anyagot-arult-egy-baranyai-par-vevoikkel-egyutt-buktak-le/

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő