22 C
Pécs
csütörtök, június 20, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldPécsi az ország legjobb borbárja

Pécsi az ország legjobb borbárja

Két év kihagyás után ismét átadták a Best of Budapest & Hungary díjakat, ahol nagy pécsi siker született: az Eleven vinotéka & bár az ország legjobb borbárja megtisztelő címet nyerte el.

A Budapest Week Publishing 30 éve minden esztendőben – az utóbbi kétéves szünetet leszámítva – közvélemény-kutatást tart olvasói, partnerei körében arról, kit tartanak a hazai szállodai, vendéglátóipari és a szolgáltatási szféra legjobbjainak. A beérkezett közönségszavazatok alapján, a kiadó szigorú ellenőrzésével ítélték végül oda a több mint negyven kategória legjobbjainak járó oklevelet, köztük a pécsi Elevennek az ország legjobb borbárja címet.

A pécsi csapat – akiknek az elmúlt időszak több kihívást hozott a járvány és a költözés miatt – lapunkkal megosztotta, egy olyan kategóriában sikerült nyerniük, ahol vidéki vendéglátóhely korábban még nem győzedelmeskedett.

Azt is elárulták, idén is sok újdonsággal készülnek: a Művészetek és Irodalom Házával közösen felpezsdítik a belváros leghangulatosabb kertjét a Hild Music Garden néven futó új programsorozattal és különböző rendezvényekkel várnak mindenkit a nyári szezonban.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő