Hirdetés

Elérhető már a Universal Air téli menetrendje, 2024 novemberétől hetente kétszer indulnak járatok Málta és München irányába a Pécs-Pogányi Repülőtérről.

Simon Cook, a máltai Universal Air vezérigazgatója nemrég lapunknak is megerősítette, hogy a légitársaság nyári menetrendje idén október 26-ig érvényes. Ebben az időszakban heti háromszor – kedden, pénteken és vasárnap – indulnak gépek Pécsről München és Málta irányába, illetve hetente egyszer – szerdán – Korfura. A vezérigazgató már akkor elmondta, hogy hamarosan a téli menetrendet is nyilvánosságra hozzák, amire valóban nem kellett sokat várni: már foglalhatók jegyek a novembertől induló repülőkre.

A Universal Air honlapja szerint a téli időszakban pénteken és vasárnap utazhatunk majd Máltára és Münchenbe. Korfura ebben az időszakban nem indulnak közvetlen járatok a pogányi repülőtérről.

A jegyek nemcsak a honlapon, hanem a légitársaság hivatalos applikációján keresztül is megvásárolhatók, de akár telefonon, a Universal Air angol nyelvű ügyfélszolgálatán is érdeklődhetünk a helyek iránt. A feltételek továbbra is változatlanok, a fedélzetre 1 darab, maximum 7 kilogrammos kabintáska vihető fel, a jegyár pedig tartalmaz egy feladott poggyászt, amelynek súlya maximum 15 kilogramm.

Hirdetés