28 C
Pécs
vasárnap, július 21, 2024
KezdőlapHírzónaKetten meghaltak a keddi karambolban

Ketten meghaltak a keddi karambolban

Tegnap több közúti baleset is volt a baranyai utakon, az egyik közülük halálos kimenetelű. A katasztrófavédelem összefoglalója.

Ahogy tegnapi cikkünkben már beszámoltunk róla, egy személyautó és egy nyerges vontató ütközött össze tegnap késő délután a 6-os számú főúton, Nagypeterdnél. Az autó négy utasa közül ketten életüket vesztették, egy ember életveszélyesen, egy pedig súlyosan sérült – írta a katasztrófavédelem közleményében.

A műszaki mentést a pécsi és szigetvári hivatásos, valamint a szabadszentkirályi önkéntes tűzoltók végezték. A személyautó utasait feszítővágó segítségével kiszabadították, majd kiemelték őket a roncsból. A teherautó sofőrje nem sérült meg a balesetben. A helyszínen teljes útlezárás volt érvényben.

Letért az útról, kerítésnek hajtott és felborult egy személyautó az 56-os úton szintén tegnap kora délután, Udvar közelében. Az autóban csak a sofőr utazott, aki önerejéből szállt ki a kocsiból.

Könnyű sérülései voltak, ezért a mentősök helyszíni ellátást követően kórházba szállították. A balesethez a mohácsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kerekeire állították és áramtalanították a járművet. Az útszakaszon félpályán haladhatott a forgalom.

Oldalára borult egy mezőgazdasági jármű vontatmánya tegnap délután Szigetváron, az Istvánffy Miklós utcánál. A szemes termény nagy részre az útra borult, ezért a rendőrség elterelte a forgalmat. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt. A szigetvári hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő