Hirdetés

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy az NB III-ba visszazuhant PMFC-nél tulajdonosváltás készülődik. A lap szerint a jelenlegi tulajdonos, György Tamás, a GVC cégcsoport (Hungast) vezetője szponzorként támogatná tovább a klubot. A NER futballmodelljének sajátossága, hogy valószínűleg sose fogjuk megtudni, önként száll ki, vagy szóltak neki, hogy ki akar szállni. Ugyanígy nyilván azt sem lehet tudni, hogy a politikának mekkora szerepe volt abban, hogy a NER-közeli üzletember 2021-ben fantáziát látott a klubban. Az elmúlt években a Hungastot és György Tamást többször hozták kapcsolatba Bánki Erik baranyai fideszes parlamenti képviselővel és üzletemberrel. Utóbbi többször, legutóbb éppen a napokban cáfolta, hogy bármi köze lenne a cégcsoporthoz, noha tény, hogy a Hungast Flotta Kft-től bérel egy sport BMW-t.

A csakfoci.hu úgy tudja, a tulajdonosváltást Rabi Csaba vezényli le, aki a kilencvenes években klubigazgató volt a Pamacsnál, a Matyi Dezső-érában pedig ügyvezető.

A lap szerint több támogatóval, szponzorral, valamint két nagyobb cégcsoporttal is folynak tárgyalások

A Kozármislenyből egy sikeres szezon után kurtán-furcsán távozott Aczél Zoltánt vezetőedzőnek leigazoló PMFC számára nem indult jól a felkészülés, 6-1-re kikaptak a másodosztályba most feljutott Szentlőrinctől. Baranyát az NB II-ben ebben a szezonban két kisvárosi csapat, a Szentlőrinc és a Kozármisleny fogja képviselni.

„Igen, valóban lesz változás, ezt meg tudom erősíteni, de részletekről még nem tudunk nyilatkozni, ha megtörténik a váltás, tájékoztatjuk a közvéleményt” – nyilatkozta a Nemzeti Sport megkeresésére Győri János, a PMFC ügyvezetője.

Hirdetés