5 érv a kisállat kamera mellett

Egy kisállat kamera segítségével nem kell többé teljesen egyedül hagynod házi kedvencedet. Ha te is otthon szoktad hagyni, bizonyára elgondolkodtál már azon, hogy vajon mi történik vele, amíg nem vagy ott. Sajnos problémák is felmerülhetnek ez idő alatt, például unatkozhat, szoronghat, betegség jeleit is mutathatja, továbbá rosszalkodhat vagy akár baleset is érheti.

Bővebben: 5 érv a kisállat kamera mellett

Ha ezeket nem veszed észre időben, akkor a problémák akár súlyosbodhatnak is. Még jó, hogy ma már ezeket időben észlelheted, sőt bizonyos problémákat akár távolról is kezelhetsz.

Számos előnye van egy kisállat kamerának

Egy kisállat kamera legnagyobb előnye, hogy amellett hogy láthatod kis kedvenced, hallhatod is egyúttal. Így még akkor is észreveheted, hogy gond van, ha az a képen nem látszik. Hallhatod, ha folyamatosan nyüszít vagy egyéb furcsa hangokat ad ki magából. Élőben követheted, hogy mi történik vele, ha otthon kell hagynod egyedül.

Nézzük hát a címben szereplő 5 érvet, melyek a kisállat kamera mellett szólnak!

  1. Kis méret, vezeték nélküli kialakítás

Egy kisállat kamera kiválasztása során fontos szempont, hogy könnyen legyen telepíthető, elhelyezhető, lehetőleg olyan helyen, ami nehezen elérhető, a kisállatunk számára nem hozzáférhető. Ezzel védjük az eszközt attól, hogy leverje a kis kedvencünk, valamint az sem lenne jó, ha például megrágná.

Ha egy vezeték nélküli típust választunk, azt csak el kell helyeznünk például egy magas polcra, és már kész is vagyunk. Ugyanilyen könnyű lesz az áthelyezése is, ha később másik helyiséget akarunk megfigyelni vele.

  1. Intelligens mozgáskövető funkció

A macskák sokat lustálkodnak, így sok esetben felesleges lenne rögzíteni, amit egyedül művelnek. Viszont vannak nagy mozgásigényű kutyák is, melyekre nem árt fél szemmel folyamatosan figyelni.

Szerencsére egy kiváló kisállat kamera intelligens mozgáskövető funkcióval is fel van szerelve. Amikor jelez a beépített mozgásérzékelője, akkor az objektív a hang irányába fordul. Ennek köszönhetően garantáltan nem maradunk le semmi fontos történésről.

  1. Nem csak mi halljuk őket, ők is hallhatnak minket

Vannak kétirányú hangkapcsolattal rendelkező kisállat figyelő kamerák. Ha például épp azon dolgozik a kis kedvencünk, hogy széttépje a kedvenc kispárnánkat, akkor azonnal rá tudunk szólni. Ugyanakkor, például vihar idején is nagyon hasznos lehet egy ilyen funkció. Ha a kutyusunk fél ilyen szituációban, akkor pár kedves szóval megnyugtathatjuk.

  1. Nagy felbontású kép

A kiváló képminőség nagyon fontos, hiszen szeretnénk látni a legkisebb részletet is, nem akarjuk félreérteni, amit látunk. Nem mindegy például, hogy a mi kedvenc cipőnket vagy az ő kedvenc játékát harapdálja éppen.

  1. Éjjel is láthatunk mindent

Egy kisállat kamera tartalmazhat éjjellátó üzemmódot is, mely nagyon hasznos lehet. Télen például sok esetben már csak sötétedés után érünk haza. Így még akár teljes sötétségben is tisztán láthatjuk mi történik a kis kedvencünkkel.

A kisállat kamera egy kiváló eszköz, mellyel távolról is könnyen felügyelhetjük kis kedvenceinket.

(x)

hirdetés
Uránia Mozi
Hirdetés