Egy népszerű szobabútor: az ágyazható kanapé

A nappaliban elhelyezett kanapénak nemcsak az a funkciója, hogy kényelmes helyet biztosítson a tévénézéshez, beszélgetésekhez, hanem igen gyakran pótágyként is szükség van rá. Igaz, nem minden nap kell betöltenie ezt a szerepet.

Ám ha te is szembesültél már azzal a problémával, hogy vendégeidet nem tudtad kényelmesen elszállásolni, akkor érdemes az ágyazható kanapé mellett döntened, ha bútorvásárlásról van szó, például a VIP Kanapé oldalán is szétnézhetsz ez ügyben. Nézzük, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre!

A nappali fő funkciói

Az otthonok legtágasabb helyisége a nappali, így természetes, hogy ebben a szobában időzünk mi is a legtöbbet: itt nézzük a tévét, itt beszélgetünk, sokan még itt is vacsoráznak a kedvenc sorozatuk alatt.

Ám a nappaliban ültetjük le a hozzánk érkező vendégeket is, beszélgetések, társasjátékozások színhelye is lehet a kényelmes nappalibútor. De ez esetben már nagyon nem mindegy, mekkora a kanapé mérete, és vannak-e puffok, fotelek is.

Az pedig végképp fontos, hogy ágyazható-e a bútor, ha a vendégek nálunk alszanak a nap végén. Mivel nincs mindenkinek külön vendégszobája, a nappali a legalkalmasabb helyiség arra, hogy a vendégeket elszállásoljuk egy-egy éjszakára. Persze ehhez az kell, hogy legyen egy ágyazható kanapénk.

Az ágyazható nappalibútorok előnye

Többféle nappalibútor is létezik, általában a szoba mérete és az egyedi igények szerint szoktak választani közülük a vásárlók:

  • Kanapé
  • Sarokkanapé
  • U alakú garnitúra
  • 3+2+1 garnitúra

Mindegyik modell esetében van mód arra, hogy ágyazható típust válasszunk, azaz olyat, amelyet kihúzva vendégággyá alakíthatunk. Természetesen még jobb, ha a bútor rendelkezik ágyneműtartóval is: itt kényelmesen lehet tárolni a plusz paplant, párnát.

Az ágyazhatóság akkor jön jól, mikor mi magunk kényszerülünk a hálószobán kívül tölteni az éjszakát, vagy ha vendégeink számára szeretnénk kényelmes fekhelyet biztosítani.

A legmegfelelőbb hely erre a nappali, de az is tény, hogy egy egyszerű, kihúzható kanapét akár a gyerekszobában vagy az étkezőben is elhelyezhetünk. Mindenesetre elmondható, hogy a legnagyobb érdeklődés a VIP Kanapé bútoráruházban is az ágyazható nappalibútorok iránt van.

1 dizájn – 4 modell

A bútoráruház kínálatát tekintve az sem meglepő, hogy ugyanabban a kialakításban többféle modell is kapható: ilyen például a Reggio bútor, amely tágas nappalik esetén kérhető két- és háromszemélyes kanapéval plusz egy fotellel. Ez esetben a legszélesebb bútordarab ágyazható, az ágyneműtartó pedig a keskenyebb kanapé alatt található.

Ha azonban a dizájn tetszik, de nincs akkora hely a szobában, akkor választhatjuk a Reggio sarokkanapét is, amely szintén átalakítható vendégággyá, ha úgy hozza a helyzet. Itt is van ágyneműtartó. Sőt! Ez a modell kétféle méretben is kapható a bútoráruházban, így kisebb és nagyobb nappaliba is tehető. U alakú garnitúraként is elérhető!

Láthatod, hogy az ágyazható kanapé megléte szükségszerű: készülj fel a váratlan eseményekre egy praktikus és dizájnos nappalibútorral!

(x)

Hirdetés