Távoli elérés: egy hatékony hűtéstechnikai vezérlés 4 előnye

Ma már az életünk szinte minden területén lehetőségünk van okosabb eszközökre váltani. Más előnyei vannak azonban egy okostelefonnak, és más például egy távolról vezérelhető, ipari klímának. Az utóbbi az Ön üzlete szempontjából is fontos. Miért? Máris megmutatjuk!

Bővebben: Távoli elérés: egy hatékony hűtéstechnikai vezérlés 4 előnye

Egy 200 éves technológia fejlődése

Meglepően hangzik, de igaz: a klíma nem egy újkeletű találmány. Még nem rendelkeztek régen olyan fejlett technológiával, mint például a Zimankó Kft az ipari hűtés területén, de már az ókoriak is próbálkoztak a falaik hűtésével.

Professzionális szintekre a hűtéstechnika csak az 1800-as években kezdett emelkedni. Az alapokat Faraday és Gorrie fizikusok tették le. Majd az 1920-as években Thomas Midgley Jr. a freongáz használatával elérte, hogy a háztartásokban is elterjedjenek a hűtők és a klímák. 

Így ma már egy több mint 200 éve fejlődésnek indult technológia gyümölcsét élvezhetjük, amikor áruink hűtéséről vagy termeink kellemes hőmérsékletéről gondoskodunk.

A modern hűtéstechnika legnagyobb előnyei

De melyek a jellemzői az igazán korszerű ipari hűtésnek? Leginkább az alábbiak:

  1. Az egyenletes hőmérséklet biztosítása: akár egy fokon belüli hőingásra is csökkenthetjük a belső hőmérsékletet, az időjárástól függetlenül. Így többé nem függ majd attól az épület hőfoka, hogy odakint a nyári forróság tombol, vagy éppen a téli fagyokkal kell szembenéznünk.
  2. A rendszerek összehangolhatósága: a szellőzőrendszerrel és más, hűtő-fűtő rendszerrel is képes lehet így klímánk kommunikálni. Ezáltal nemcsak az egyenletes hőfokról, de a megfelelő energiamegtakarításról is gondoskodhatunk.
  3. Szabályozott páratartalom: az egyenletes páraszint több tevékenységi területen is nagy hasznunkra válhat. Sőt, van, ahol egyenesen kötelező ezt biztosítanunk. A páratartalom megfelelő szabályozása emellett egy kiegyenlített hőérzettel is együtt jár – ezt pedig kollégáink is értékelni fogják.
  4. Ha pedig bármilyen váratlan esemény adódik, a hibát távolról is orvosolhatjuk a távvezérlésnek köszönhetően.

Számukra a legelőnyösebb a távolról vezérelhető hűtéstechnika

Vállalkozásunk zöldségekkel vagy állatokkal foglalkozik? Esetleg hűtőházzal (is) rendelkezünk? Egy hatékony, távvezérlésű rendszerrel mindkét esetben jól járhatunk, hiszen így folyamatosan láthatjuk, hogy minden rendben van-e a hűtéssel. 

Fontos számunkra, hogy automatikusan, akár emberi beavatkozás nélkül is szabályozható legyen a páratartalom, a légelszívás és a hőmérséklet? Ebben az esetben szintén nagy hasznát vesszük majd ennek a stabil, tanítható rendszernek. A Zimankó Kft csapata precíz, megbízható partner az okosvezérlésű hűtéstechnikai megoldások kiépítésében és karbantartásában egyaránt.

(x)

Hirdetés