10 C
Pécs
péntek, június 14, 2024
KezdőlapAbszolút PécsDíjat nyertek a pécsi fesztiválok

Díjat nyertek a pécsi fesztiválok

Városmarketing Gyémánt Díjjal ismerték el a pécsi Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. négy eseményét: a Zsolnay Fényfesztivált, a Városi Gyereknapot, a LOKART-ot és a Szamárfül Fesztivált! A ZSÖK közleménye olvasható alább.

A marketingszakma legnagyobb eseményének számító Marketing Summit Hungary rendezvényen szeptember 14-én, Budapesten tartotta a „Városmarketing Gyémánt Díj” átadó ünnepségét a Magyar Marketing Szövetség.

Az értékelés alapján a Zsolnay Örökségkezelő a Rendezvény kategóriában a 2023-as pályázati időszakban eredményes, az értékelési kritériumoknak megfelelő, a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt városmarketing tevékenységet végzett a Zsolnay Fényfesztivál, a Városi Gyereknap, a LOKART és a Szamárfül Fesztivált kapcsán, így négy darab díjjal ismerték el a céget.

– A díjak jóleső visszaigazolásai annak a kemény munkának, amit marketing osztályunk végez, legyen szó akár a programok, akár a turisztikai látnivalók folyamatos és aktív népszerűsítéséről. Ebből nemcsak a cégünk, hanem Pécs, sőt az egész régió is jelentősen profitálhat – mondta Hummel Márk, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő