Hirdetés

Hétvégi házában árulta a drogot. Képek a zsákmányról.

A mohácsi rendőrök január 25-én délután egy 51 éves helyi férfit fogtak el a szőlőhegyen. A gyanú szerint a férfi a lakásán, és a szőlőhegyen lévő hétvégi házában is drogot árult – közölte a Police.

Az ingatlanokban megtartott kutatás alkalmával a nyomozók összesen bruttó 295 gramm kábítószergyanús zöld növényi származékot, bruttó 5 gramm kábítószer gyanúját keltő fehér kristályos anyagot, valamint egy kábítószerpipát és egy digitális mérleget találtak és foglaltak le.

A dílert előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely több hatóanyagra is pozitív eredményt mutatott.

A rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben további három mohácsi, és egy véméndi férfit is előállítottak.

A négy férfival szemben alkalmazott drogteszt ugyancsak pozitív lett, és náluk is kábítószergyanús anyagokat, illetve kábítószer fogyasztásához szükséges eszközöket találtak, majd lefoglalták azokat. Őket szintén gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A terjesztő ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem, a négy fogyasztó ellen pedig kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Hirdetés