13 C
Pécs
péntek, június 14, 2024
KezdőlapHírzónaEgészségprogram a Rovitex Hungária Kft.-nél

Egészségprogram a Rovitex Hungária Kft.-nél

Széchenyi terv

[frame]A Rovitex Hungária Kft. 9 929 819 Ft támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretén belül meghirdetett „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok – lokális színterek” tárgyú pályázatán. A projekt keretében a vállalkozás dolgozói számára egészségfejlesztési program biztosítása valósult meg.[/frame]

A Rovitex Hungária Kft.-t 1996-ban alakítottuk azzal a céllal, hogy jó minőségű termékekkel és magas színvonalú szolgáltatásainkkal meghatározó szereplőjévé váljunk a magyar lakástextil piacnak. Cégünk jelenleg több telephelyen működik.

Jelen projektünk célja munkavállalóink egészségének megőrzése, egy egészségesebb életszemlélet kialakítása volt.

A projekt végrehajtásához a Rovitex Hungária Kft. tapasztalt külső szolgáltatót vett igénybe, ami garantálta a programok magas szintű végrehajtását. A pályázat keretén belül a stresszkezelő, lelki egészség megőrzésére irányuló, a rendszeres testmozgást elősegítő szabadidős programok megvalósítására és az egészséges táplálkozás megismerésére, elsajátítására helyeztük a hangsúlyt. A megvalósítás első időszakában egészségterv készült, mely megalapozta az egészségfejlesztési cselekvési programot.

A programok keretén belül állapotfelmérések zajlottak, egészségnapok megtartására került sor, továbbá előadások és csoportfoglalkozások lebonyolítását végezte a külső szolgáltató.

A projekt 2012. november 1. és 2013. október 3. között zajlott, amelyhez az igénybe vett támogatásunk mértéke 100%.

A projekt az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

rovitex

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő