23 C
Pécs
szerda, július 24, 2024
KezdőlapAbszolút NőEz a negyedik alkalom! Idén is keresik az év női példaképét Baranyában

Ez a negyedik alkalom! Idén is keresik az év női példaképét Baranyában

Az elmúlt években nagy sikert arató pályázat célja megmutatni, hogy a család és a gyermekvállalás nem gátja a munkában való kiteljesedésnek, sőt!

A Pécsimami Közhasznú Egyesület február 22-ig várja azok a hölgyek jelentkezését (vagy mások jelölését), akik a munkában és a családi életben is szépen helytállnak, és azt is megosztanák a közönséggel, hogyan tudják összeegyeztetni a különböző szerepeiket, ezzel erőt adva másoknak és inspirálva nőtársaikat.

A szervezők jó mintákat, példákat, életutakat szeretnének bemutatni.

A jelentkezéshez nincs életkori megkötés, a jelöltek az alkalmazotti vagy vállalkozói szférából is érkezhetnek és az sem feltétel, hogy vezetői pozíciót töltsenek be.

Három egyszerű kérdés megválaszolásával lehet indulni a pályázaton, egy online űrlap kitöltésével. Ide kattintva pedig családtagunkat, munkatársunkat, ismerősünket jelölhetjük. A szervezők majd felveszik a kapcsolatot a résztvevőkkel, akik a jelölés elfogadása esetén nevezhetnek a pályázatra.

2022-ben a zsűri és a közönség közösen választja meg az év Baranya megyei női példaképét.

Az összes benyújtott pályaműből végül öt kerül a döntőbe, majd a február 25-től március 5-ig zajló szavazás során a közönség döntheti el, hogy ki lesz 2022 női példaképe.

Ahogy az már hagyomány, az ünnepélyes eredményhirdetésre március 8-án, nőnapon kerül sor, ahol a nyertest emlékplakettel és egy kétszemélyes hétvégével díjazzák, de valamennyi döntőbe jutott jelölt tevékenységét oklevéllel és meglepetéssel ismerik el.

A pályázat idén első alkalommal Baranya megyén kívül Somogy és Bács-Kiskun megyében is megvalósul.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő