Hirdetés

A PÉTÁV Kft. ismét szeretné felhívni ügyfelei figyelmét arra, hogy 2023. szeptemberétől a lejárt tartozással nem rendelkező ügyfelek esetében, a távhőszolgáltatásról szóló törvény végrehajtásáról szóló kormányrendelet módosítása értelmében, a túlfizetés összege a következő számlákban kerül jóváírásra, amennyiben az ügyfelek nem rendelkeznek ettől eltérően.

Ha az elszámolást követően nem szeretné, hogy a túlfizetés összege a későbbi számláiban kerüljön beszámításra, akkor erről a szándékáról nyilatkoznia szükséges a PÉTÁV Kft. felé, ez esetben az 1000 Ft-ot meghaladó túlfizetés esetén a teljes összeget a nyilatkozatában megadott bankszámlára utalja a szolgáltató.

A csoportos beszedési megbízással rendelkező ügyfeleknek nem kell külön nyilatkozatot tenniük, a teljes összeget automatikusan a bankszámlára utalják.

A nyilatkozat megadása vevő (fizető) azonosítóra/partner kódra történik. Több felhasználási hellyel rendelkező ügyfelek esetében a nyilatkozat a vevő (fizető) azonosítón/partner kódon nyilvántartott összes felhasználási helyre vonatkozik.

A nyilatkozat nyomtatvány itt elérhető és elektronikusan kitölthető:
Figyelem, a szolgáltató csak aláírt nyilatkozatokat tud elfogadni.

https://www.petav.hu/hu/egyeni-bankszamlas-nyilatkozat

Letölthető nyilatkozat pdf formátumban:

letöltés

A nyilatkozat

–           az internetes ügyfélszolgálati oldalon (https://ugyfelszolgalat.petav.hu/),

–            személyesen az ügyfélszolgálati irodákban (Pécs, Magyar Lajos utca 4. vagy Búza tér 8/B.),

–            vagy e-mail-en keresztül tehető meg úgy, hogy a fenti űrlapot kitöltik, aláírják és eljuttatják az alábbi e-mail címre:  [email protected]  

(x)

Hirdetés