Hirdetés

Senkinek nem tökéletes a teste, azonban sokkal zavaróbb tud lenni, ha szépséghibáinkat, és az öregedés jeleit az arcunkon viseljük. A pécsi Golden Shape elektrokozmetikai szalonban már egy alkalom után látványosan fiatalabb lehet az arcbőrünk, mindezt egy forradalmi gép segítségével érik el a szakemberek. 

A pécsi elektrokozmetikai szalon legújabb szolgáltatása az úgynevezett oxigénterápiás kezelés, amivel egyszerre végzik el a szakemberek a bőr mélyebb rétegeinek a hidratálását és a kíméletes hámlasztást. Ez azt jelenti, hogy kvázi visszafordítják a szakemberek a bőr öregedési folyamatait.

Mitől is öregszik a bőrünk?

Semmi sem tart örökké, sajnos a feszes arcbőr sem. Az idő előrehaladtával bőrünk természetes módon öregszik, nem beszélve a káros hatásokról – a napfényről, a dohányzásról, a stresszről, és az elégtelen alvásról – melyek csak gyorsítják a folyamatot. Az öregedés bőrünk mindhárom rétegét, a hámot, az irhát és a bőralját is érinti. Míg a hám elvékonyodik, ezáltal jelentősen csökken a vízmegkötő képessége, úgy az irhában csökken a kollagén mennyisége, a bőraljában pedig a kötőszövet gyengül meg, és a zsírpárnák térfogata csökken. Ennek a folyamatnak az eredményeként, kinél hamarabb, kinél később, meggyengül a bőr tartószerkezete, arcbőrünk fakul, elvékonyodik és megereszkedik, végül megjelennek a ráncok, és az időskori pigmentfoltok.

Ezt a gépet használják a Golden Shape szalonban az oxigénterápiás kezeléseknél

Az oxigénterápiás kezelés tulajdonképpen „beleszól” ezekbe a folyamatokba, és a kezelés hatására egy egységes, ragyogó, sima, megújult bőrfelszínt varázsol a vendég számára. No nem varázslásról van szó, sokkal inkább egy innovatív, tudományos módszerről, amiről Fáncsy Krisztina, a Golden Shape szalon elektrokozmetikusa számol be.

– A terápiás kezelés során először lehámlasztjuk a legfelső hámréteget, ezután egy kapszula segítségével felszabadítjuk a szén-dioxidot úgy, hogy a kapszula a géltasak savtartalmát semlegesíti. Ennek hatására a bőr revitalizálódik, oxigenizálódik – avat be az elektrokozmetikus.

Mint mondja, valamennyi korosztály számára eredményes lehet a kezelés, a fiatalabb hölgyektől egészen az idősekig, mindenkinek ajánlják. Bár már az első kezelés után látványos eredményeket érnek el, az oxigénterápiás kezelést kúraszerűen javasolt igénybe venni, ami azt jelenti, hogy öt alkalom után érhetjük el a vágyott, feszes, hidratált fiatal bőrt.

– Az eredmény nagyon látványos, és igen tartós. Mélyen hidratálja a bőrt, revitalizál, ránctalanít, csökkenti a pigmentfoltokat, halványítja a májfoltokat, szeplőket és egyéb bőrhibákat. A kezeléseket kéthetente érdemes ütemezni, és összesen öt, hat alkalommal, kúraszerűen javaslom igénybe venni – mondja Fáncsy Krisztina.

A Golden Shape szalon elektrokozmetikusa hozzáteszi, hogy minden alkalom előtt és után készítenek fényképet, aminek segítségével a páciens könnyedén nyomon követheti, és elkönyvelheti a változásokat.

[su_note note_color=”#8cbced”]

A Golden Shape elektrokozmetikai szalon 2015-ben nyílt meg a Kereskedők Házában. A csapat azóta is folyamatosan fejlődik és újít, leginkább az arc- és a testkezelések terén, de elérhetőek a hagyományos kozmetikai szolgáltatások is a szalonban. A szolgáltatások között találunk anti-aging-kezeléseket, zsírfagyasztást, testkezeléseket; lipolézeres zsírbontást, kavitációs zsírbontást, rádiófrekvenciás bőrszépítést, nyirokmasszázst, valamint vákuumos feszesítést, de válogathatunk a lézeres kezelések közül is, mint a tetováláseltávolítás, körömgomba-kezelés, hajszálértágulat-kezelés és a tartós szőrtelenítés. A pécsi szalonban több díjat nyert márkás kozmetikumok is elérhetőek.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8.00–18.00-ig
Bejelentkezés telefonos egyeztetés alapján a 06 20/391-4455-ös számon, vagy a Facebook-oldalukon keresztül ide kattintva. [/su_note]

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét