12 C
Pécs
szerda, május 29, 2024
Kezdőlapne pipáld kiGatyára vetkőztették hajléktalan társukat

Gatyára vetkőztették hajléktalan társukat

Előzetes letartóztatásba helyezte a pécsi rendőrség azt a hajléktalan házaspárt, amelynek számlájára több nemrég elkövetett bűncselekmény is róható. Amellett, hogy egy benzinkutat fosztogattak, egy idős hajléktalan sorstársukat is megalázó módon rabolták ki – közölte kedden a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ismertetésük szerint, július 26-án, hajnalban a pár kávézni tért be egy pécsi benzinkútra, de olyan agresszíven viselkedtek az alkalmazottakkal, hogy azok kénytelenek voltak bezárkózni, nehogy vissza tudjanak menni az üzletbe. Viszont nem üres kézzel távoztak: a kutasok bentről nézték végig, hogy a kint tartott áruk közül motorolajat és jégkrémet lopja el a pár.

A gyors bejelentést követően a rendőrség a közelben elfogta a tetteseket, és lefoglalta az ellopott tárgyakat, amelyek között több, más személy nevére szóló közokirat is előkerült a, legtöbbjük tulajdonosa szintén hajléktalan személy.

A rendőrségnek tudomása volt arról, hogy egy otthontalan férfit korábban kiraboltak, így derült ki, hogy a házaspár nem csak lopásokkal, hanem ezen erőszakos cselekményekkel is gyanúsítható. A nyomozás során kiderült, az idős embert megfenyegették, elvették kabátját, cipőjét, nadrágját, iratait és 1700 forintját is, alsónadrágban és egy szál pólóban engedték útjára.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő