14 C
Pécs
csütörtök, június 13, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletHázhoz jön a piac és a vásárcsarnok Pécsen

Házhoz jön a piac és a vásárcsarnok Pécsen

Az új koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetben a pécsi önkormányzat több vásár- és piacterét volt kénytelen bezárni, és a még nyitva tartó létesítmények látogatása is korlátozások alá esik. Alább a pécsi önkormányzat közleménye olvasható.

Annak érdekében, hogy a pécsiek hozzájussanak a helyi termelők és árusok termékeihez, és utóbbiak is plusz értékesítési felülethez jussanak, a pécsi vásártér, vásárcsarnok és piacok több értékesítője vállalta, hogy előzetes egyeztetés mellett házhoz szállítja a megrendelt termékeket.

Külön cél volt, hogy a nyers húsárut árusító termelőket is új csatornán keresztül tegyük elérhetővé a pécsiek számára, mivel ők az előírások miatt szabadtéren nem kínálhatják termékeiket.

A közlemény mellékleteként csatoltuk a pécsi piacok és vásárok azon termelőinek elérhetőségét, akik vállalták az új szolgáltatást. Amennyiben a lista bővül, arról értesíteni fogjuk a pécsieket. Íme tehát a termelők listája.

Annak érdekében, hogy az árusok és termelők biztonságosan tudják eljuttatni termékeket a pécsiek otthonaiba, a szolgáltatás megkezdéséhez Pécs önkormányzata maszkkal és gumikesztyűvel látja el őket.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő