Az ország egyik legjobbja a pécsi Bűnös Élvezetek Kicsiny Boltja

Már többször bizonyították, hogy nem csak a város, hanem az ország egyik legjobb üzlete a Bűnös Élvezetek Kicsiny Boltja, hiszen négy alkalommal választották meg a rangos címre. Legutoljára még ezt a szintet is kicsit feljebb emelték a pécsiek, ugyanis „Az Év Boltja Etalon különdíjat” kapott a népszerű trafik.

A Store Insider szaklap minden évben meghirdeti „Az Év Boltja” pályázatot. A kihívásra pályázhat minden Magyarországon, a nevezési időszak alatt működő kisebb-nagyobb, elsődlegesen FMCG-terméket (vagyis gyorsan forgó fogyasztási cikket) forgalmazó kiskereskedelmi egység üzemeltetője.

A pécsi Bűnös Élvezetek Kicsiny Boltját üzemeltető házaspár a „Nemzeti Dohánybolt – 50 négyzetméter alatti eladóterű üzletek” kategóriában négy alkalommal indult a versenyen és minden alkalommal megnyerte azt.

Legutoljára „Az Év Boltja Etalon különdíjat” ítélték meg, mely olyan FMCG-termékeket forgalmazó kiskereskedelmi egységnek szól, amelynek megjelenése, vevőbarát tevékenysége, marketingmunkája és tudatos imázsépítése példaértékű lehet Magyarországon a többi kereskedő számára.

– A díj tulajdonképpen az ország legjobb boltja díját jelenti, amennyiben a versenyen a legjobbak vettek részt – fogalmazott Horváth Attila üzletvezető. Ugyanakkor elmondta, minden díjazás mellett vevőik elégedettségére a legbüszkébbek.

A Bűnös Élvezetek Kicsiny Boltja

A dohányboltok sorából hatalmas választékával – több mint 6 ezer termék kapható itt – és eladói szakértelmével kiemelkedő trafik nem csak Pécsen népszerű, az ország szinte minden tájából jönnek ide vásárolni.

– Büszkék vagyunk arra, hogy minden nehézség ellenére (koronavírus, infláció) is erősödtünk, méghozzá anélkül, hogy eladóterünk változott volna. Tudatosan építünk brandet, a közösségi médián keresztül mindent elkövetünk, hogy az emberek tudjanak rólunk, több mint tizenkétezer követőnk van a Facebookon és az Instagramon is. Magunkat és több nyelven beszélő munkatársainkat folyamatosan képezzük, eladástechnikai tréningeket szervezünk, magas szintű áruismerettel segítünk vásárlóinknak.

– Üzletfilozófiánkból adódóan mi nem termékeket, hanem örömérzést árulunk vásárlóinknak – mondta Horváth Attila a legutóbbi elismerés kapcsán.

Így karácsony felé pedig nagy jelentőséggel bírhat, hogy Budapestet kivéve talán itt van az országban a legnagyobb prémium-italválaszték. A helyi termékektől kezdve a világ minden részéből érkezett italok hatalmas kínálatából válogathatnak akár az ünnepi asztalra, akár ajándékba!

Hirdetés