Eljött az idő, hogy új otthont keress? Bízd a Selling Pécsre ingatlanügyeidet

ingatlan ház lakás

Új irodát nyitott városunkban a Selling Pécs ingatlanközvetítő fiatalos csapata, több éves tapasztalattal rendelkező elismert szakembereik várják leendő és régi ügyfeleiket. Ők tényleg eladják az ingatlanokat!

A Selling Pécs csapata a minőségi munka mellett a személyes kapcsolatokban hisz, így minden partnerükkel, aki ingatlant szeretne eladni, külön, személyre szabott ajánlatot dolgoznak ki, mely a gazdaságos megbízási díj mellett a szolgáltatási feltételeket is tartalmazza.

Szerződéseik minden esetben egyértelműen és világosan fogalmaznak, valamint tartalmaznak minden információt az ingatlanértékesítéssel és az általános rendelkezésekkel kapcsolatosan.

Ami a pécsi csapatot megkülönbözteti az ingatlanosok többségétől, az az, hogy nem csak a munkájukat imádják, szeretik és tisztelik az embereket, számukra minden ügyfél egyedi és fontos. Minden érdeklődővel együtt mennek az ingatlanok bemutatására. Fiatalos szemléletük és modern eszközeik pedig igazán izgalmassá teszik az együttműködést.

Tevékenységüket számos hitelesített partner segíti, legyen szó jogi vagy pénzügyi segítségnyújtásról, energetikai tanúsítvány elkészítéséről, műszaki felmérésről, vagy akár hivatali ügyintézésről. A Selling Pécs szolgáltatásai közé tartozik még a lakásbiztosítás, a ingatlan-értékbecslés, -kezelés, -fotózás és persze a közvetítés.

„Remélhetőleg hamarosan találkozunk Veled, és segítségedre lehetünk akár eladási, akár vételi szándék vezérel” – írják.

Elérhetőségek

  • Cím: új helyszínen! 7623 Pécs, Megyeri tér 21.
  • Telefon: +36 30 844 82 86
  • E-mail: sellingpecs@gmail.com
  • sellingpecs.hu

(x)

Hirdetés