Nagypénteki kalandozás: megnyitja kapuit a Mecsextrém

A hétvégén ismét bobozhatunk majd a Mecsekben, hiszen a téli szünet után nyit a Mecsextrém, a pécsiek kedvenc kalandparkja.

A tavasz közeledtével élettel telik meg a Mecsek legkalandosabb tere, idén március 29-én nyit a Mecsextrém Park. A Mecsekerdő Zrt. gondozásában működő, a régió egyetlen, erdei parkja ismét várja a kalandvágyókat, akik készen állnak arra, hogy kipróbálják magukat a változatos játékkínálatában – írta közleményében a Mecsextrém Park.

Újra használatba vehetjük majd az alpesi kötélpark eszközeit, az erdei bobpályát, az X jump gumiköteles ugrálót, a rodeóbikát, a 3D-s karikát, a hófánk-csúszdapályákat, a mászófalat és a lőszimulátort. A legkisebbekre gondolva mozgásfejlesztő játszótéri elemekkel és egy kétszintes, beltéri játszóházzal várják a gyerekeket. Az iskolás korosztály számára a nyári időszakban, heti turnusokban kalandtáborokkal készülnek. Emellett tavasszal és ősszel tematikus hétvégéket szerveznek, ahol egyedülálló programokkal várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

Azok se féljenek, akik tartanak az extrém sporteszközöktől, hiszen a park szakképzett munkatársai minden látogatónak személyre szabott oktatást biztosítanak, ezzel garantálva a biztonságos szórakozást.

Az aktuális eseményekről a mecsextrem.hu és a park Facebook-oldala nyújt tájékoztatást.

Kiemelt fotó: Mecsextrém Park

Hirdetés