Tűz ütött ki Kertvárosban, egy üzlethelyiség lángol

A Táncsics Mihály utcában keletkezett tűz szombat délután, a tűzoltók három vízsugárral oltják a lángokat.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy üzlethelyiség ég teljes egészében Pécsen. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt, valamint a szomszédos üzlet udvarán álló kisteherautó is lángol. A pécsi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral oltják a lángokat.

Frissítés:

Több olvasónk korábban azt jelezte, hogy a tűz az utcában található húsboltnál keletkezhetett, de friss információk szerint nem az, hanem a mellette található szerelvénybolt kapott lángra.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy üzlethelyiség mögötti egyszintes lakrész teteje, mellette egy féltető, egy garázs és egy kisbusz égett. A szomszédos üzlet tetejére és belső terére, valamint az érintett üzlet belső részére nem terjedtek át a lángok, tetejét azonban megbontották az egységek Elhúzódó utómunkálatokra készülnek, amelyhez a pécsi és palkonyai önkéntes tűzoltók is a helyszínre indultak. A bolt mögötti lakrészben hárman élnek, lakosságvédelmi intézkedés keretében máshol kapnak elszállásolást.

Hegedüs Bence olvasónk fotóján látszik, hogy a füst már messziről észrevehető:

Kiemelt képünk forrása: Sebességmérés/útinform: Baranya

Hirdetés