Váltsuk meg márciusi bérletünket a MÁV rendszerében!

A Tüke Busz Zrt. a MÁV értékesítési rendszerében elérhető díjtermékek körét fokozatosan és folyamatosan tervezi bővíteni. A cég közleménye.

Egyre többen választják vásárlásaikhoz az online értékesítési csatornákat. A MÁV-START Zrt. Jegyértékesítési rendszere (JÉ) már meglévő, országos lefedettséggel rendelkező rendszer, amelyhez a Tüke Busz Zrt. 7 díjtermékével csatlakozott 2023. decemberében. A MÁV applikáció jelenleg 1,9 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik, és ez a szám folyamatosan növekszik. Az online értékesítés applikáción keresztül zajlik, így az utasok számos szolgáltatást könnyebben és gyorsabban tudnak igénybe venni.

A Tüke Busz Zrt. járataira érvényes március havi bérletek értékesítése hagyományosan a hónap végén (február 29-én) indul a társaság menetjegy- és bérletpénztáraiban. A MÁV JÉ rendszerében, 3 értékesítési csatornán (MÁV jegypénztárakban, a MÁV menetjegykiadó automatákból és a MÁV app elektronikus felületén) az alábbi 7 díjtermék (közöttük március hónapra érvényes bérletek) akár otthonról is, kényelmesen, gyorsan megvásárolható, és valamennyi járaton korlátlan számban igénybe vehető utazásra jogosít az alábbi időszakokban:

• 24 órás jegy: a jegyen megjelölt időponttól kezdődően 24 órán át
• 72 órás jegy: a jegyen megjelölt időponttól kezdődően 72 órán át
• 7 napos jegy: a rajta feltüntetett első nap 0:00 órájától az azt követő 7. nap 04:00 órájáig
• 30 napos bérlet: a bérleten feltüntetett – tetszőleges – időponttól 30 napon át, illetve az azt követő napon 04:00 óráig
• Összvonalas bérlet: a naptári hónap 0:00 órától az adott időszakot követő hónap 5-én, 24:00 óráig
• Tanuló havi bérlet: a naptári hónap első napjának 0:00 órájától az adott időszakot követő hónap 5-én 24:00 óráig
• Nyugdíjas havi bérlet: a naptári hónap első napjának 0:00 órájától az adott időszakot követő hónap 5-én 24:00 óráig

A Tüke Busz Zrt. a MÁV értékesítési rendszerében elérhető díjtermékek körét fokozatosan és folyamatosan tervezi bővíteni annak érdekében, hogy az utasok sorban állás nélkül, gyorsan, kényelmesen, mindössze néhány kattintással meg tudják váltani a pécsi közösségi közlekedés járataira érvényes menetjegyeket és bérleteket.

A Tüke Busz Zrt. digitalizációs törekvései e fejlesztésekkel messze nem érnek véget: a közlekedési társaság azt tervezi, hogy rövidesen Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-nél és viszonteladói partnereinél is bővíti a pécsi autóbuszok igénybevételéhez szükséges, utazásra jogosító díjtermékek körét (itt jelenleg a mobiljegy, azaz elektronikus vonaljegy vásárlása lehetséges.)

A Tüke Busz Zrt. szakemberei jelenleg a fejlesztések bevezetéséhez szükséges technikai, pénzügyi és jogi háttér részleteinek kidolgozását végzik, annak érdekében, hogy 2024. I. félévében a társaság további díjtermékei is digitálisan, országos platformon elérhetők legyenek az utazóközönség számára.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés