VIDEÓ: ütötte-rúgta-vágta volt börtönőrét a komlói ex-fegyenc

Döbbenetes képsorok láttak napvilágot a rendőrség honlapján. A felvételen jól látszik, ahogy egy férfi egy parkoló autó mellett nekitámad valakinek, aki néhány alkalommal megpróbál visszaütni, de főként eltáncol a másik ökle és lába elől. Ami még durvábbá teszi a dolgot, az a háttértörténet…

Gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a rendőrök azt a 26 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint a július 20-án 17 óra 30 perc körül az egyik áruház parkolójában rátámadt, fenyegette, majd többször megütötte a sértettet,

egy másik komlói férfit, aki abban a büntetés-végrehajtási intézetben dolgozik körletfelügyelőként, ahol korábban a támadó a büntetését töltötte.

A bántalmazót a rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat közreműködésével a lakásán elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra.

Az elfogásról is közzétettek egy videót, melyen többek között látszik, ahogy a gyanúsított magából kikelve kiabál és bilincsben rángatózik a rendőrségi járműben.

A gyanúsított ellen hivatalos személy elleni erőszak, valamint könnyű testi sértés miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.