Hirdetés

„Ennek az épületnek a megépítése egyetlen célt szolgált, ami az, hogy Önök jól érezzék magukat itt vásárlóként, és mint a pécsiek közösségének tagjai” – mondta Péterffy Attila polgármester az új pécsi vásárcsarnok hivatalos megnyitóján. A csarnok tehát nyitva, mindenkinek jó vásárlást kívánunk!

Tegnap egy sajtónyilvános ünnepség keretében felavatták az elkészült új pécsi vásárcsarnokot, amit ma végre a pécsiek is birtokba vehettek. A csarnok hivatalos, péntek reggel 6 órakor tartott megnyitóján először Felföldi László megyéspüspök áldotta meg az épületet, majd Péterffy Attila polgármester köszöntötte röviden az eső ellenére is szép számmal megjelent első vásárlókat.

A polgármester és a megyéspüspök nyitotta meg a csarnokot

– Ez a pont, a föld termésének és az embernek a találkozási pontja, a legfontosabb és legkülönlegesebb pont. Ezért nagyon fontos, hogy áldás legyen azokon, akik a terményeket megtermelték, akik a vásárcsarnokban dolgoznak, akik itt vásárolnak – mondta a megyéspüspök az új csarnok megáldásakor.

Péterffy Attila polgármester kiemelte, hogy nemsokára megszokott, rutinszerű dolog lesz az új vásárcsarnokban vásárolni, részese lesz a pécsiek életének.

– Ez az alkalom viszont azért olyan különleges, mert az új vásárcsarnokba ma lépünk be elsőként, együtt. Nagyon remélem, hogy az új csarnok, amelynek létrehozásában rengeteg szereplő vett részt, elnyeri tetszésüket és sikeres lesz. Ez az egész, ennek az épületnek a megépítése egyetlen célt szolgált, ami az, hogy Önök jól érezzék magukat itt vásárlóként, és mint a pécsiek közösségének tagjai. Jó vásárlást kívánok! – mondta a polgármester, majd Felföldi Lászlóval közösen kinyitotta a csarnok kapuját az első vásárlók előtt.

Hirdetés