21 C
Pécs
hétfő, június 24, 2024
KezdőlapAbszolút PécsHoppá! Nagy játékfilmek készítésében fog részt venni a pécsi hangstúdió

Hoppá! Nagy játékfilmek készítésében fog részt venni a pécsi hangstúdió

Több nemzetközi forgalmazásba kerülő filmes produkció munkálataiban is fontos szerep jut a jövőben a Pécs City Studiosnak, miután az angol–amerikai M2 MediaPost, Inc (M2) több játékfilm elkészítéséhez is segítségül hívja – tájékoztatta lapunkat a pécsi műhely.

Az M2 MediaPost, Inc (M2) augusztus 9-én jelentette be, hogy utómunka-szolgáltatásokat és finanszírozást biztosít az M&M Film Productions (M&M) két legújabb produkciójának – a „Christmas at the Holly Day Inn” című családi vígjáték és a „Frankenstein: Legacy” című klasszikus thriller elkészítéséhez és következő alkotásaikhoz.

A hangutómunkákat pedig az M2 magyarországi partnerével, a Pécs City Studios-szal, együttműködve fogja elkészíteni a világszerte forgalmazó 101 Films International (101 Films) számára.

Nem álom tehát most már, beindult a munka a pécsi stúdióban, mely a legkorszerűbb hollywoodi műhelyek között is megállja a helyét.


A filmes hangutómunkákra specializálódott független pécsi stúdióról korábban többször is írtunk, alább olvashatók cikkeink:

https://www.pecsma.hu/kultura/a-honvagy-hozta-haza-most-pecsre-csabitana-az-amerikai-filmipart/

https://www.pecsma.hu/kultura/hollywoodban-is-megallna-a-helyet-a-most-nyilt-pecsi-hangstudio/

 

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő