25 C
Pécs
kedd, május 28, 2024
KezdőlapPécs AktuálHoppál Péter nem érettségizik, de a fotója felkerült az érettségi tablókra

Hoppál Péter nem érettségizik, de a fotója felkerült az érettségi tablókra

Sajnos még nem mindenhol, csak a pécsi Református Gimnáziumban, de becsüljük meg ezt az újabb kis lépést is a szabad és boldog Magyarország felé vezető úton.

Ki ne örülne annak, ha egy aktív politikus rákerül az érettségi tablójára? Egy biztos, én örülnék. Sajnos nem mindenki van így ezzel, ők az örök elégedetlenek, gáncsoskodók, sötétben bujkáló, kákán és tablón is csomót keresők. Utóbbiak jelezték a Szabad Pécsnek, hogy Hoppál Péter fotója felkerült a pécsi Református Gimnázium végzőseinek tablóira.

Az intézmény vezetője és a fideszes országgyűlési képviselő ezt azzal magyarázta a lapnak, hogy a Fenntartói Igazgatótanács elnökeként, nem politikusként szerepel a tablókon. A lap cikkéből az is kiderül, hogy ettől az évtől kezdve ez így lesz. 

Nem értem, miért kell magyarázkodni, mentegetőzni a tablók összehoppálozása miatt. Teljesen természetes és logikus, hogy a református egyház oktatási intézményének érettségi tablóin ott van egy fideszes politikus. Az egyház és a hatalmi elit egyes vezetői köztudottan és most már bizonyítottan kiváló kapcsolatban vannak, hát milyen ügyesen kiimádkozta a kalitkából a jó Endre bát a Balog püspök úr!

Egy alternatív univerzum Magyarországán, ami szerencsére nem létezik, már a kezdet kezdetén zátonyra futott volna ez a sztori, mégpedig így:

– Sziaszia Péterem, jól vagy, minden rendben?

– Szevasz, persze, köszönöm kérdésed! Mi újság?

– Feltennénk az érettségi tablókra a fotódat, ha nem gond.

– Micsoda? Ne viccelj már!

– De, de, hát te vagy a Fenntartói Igazgatótanács elnöke.

– Ok, de országgyűlési képviselő is vagyok, aktív politikus.

– És?

– Ízléstelen, erkölcstelen és helytelen lenne, felejtsük el!

– Hát, ok, szia.

– Szia. És többet ilyen hülyeségekkel ne zavarj!

Hoppál Péter fotója szerepelt már köztéri karácsonyfán is, annak az akciónak is nagy sikere volt.

Frissítés: Olvasók jelezték lapunknak, hogy nem csak az érettségizők, hanem az általános iskolából ballagók tablójára is rákerült a politikus. Az óvodásokról egyelőre nincs hír.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő