10 C
Pécs
péntek, június 14, 2024
KezdőlapHírzónaMSZP-s gyűlöletkampány folyik?

MSZP-s gyűlöletkampány folyik?

Pécs nem kér az MSZP gyűlöletkampányából

Az MSZP régi, jól bevált módszerével indított támadást Pécs és a pécsiek ellen: újra a gyűlölet és a gyűlöletkeltés eszközéhez nyúltak! Hazugságokkal, hazug plakátokkal próbálják megtéveszteni, átverni a pécsieket. Szeretnénk egyértelművé tenni minden szocialista politikus számára, hogy Pécs ma sem kér a Szocialista Párt gyűlöletkampányából.

Pécsett jól emlékszünk az MSZP-kormányok és városvezetések veszélyes hazárdjátékaira, a veszélyes és kudarcokkal teli gazdaságpolitikára, városvezetésre, Pécs totális eladósítására, minden mozdítható vagyon elherdálására és kiárusítására, Pécs hírnevének sárba tiprására, amikor városunk az utolsók között kullogott a sorban.

A Magyar Szocialista Párt még mindig nem érti a pécsieket, még mindig mocskolódással és rombolással próbálkozik, hogy megtévessze az embereket, még mindig uszítani próbálnak ahelyett, hogy bocsánatot kérnének.

Az MSZP egyre csak süllyed Ron Werber gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Pécs maga mögött hagyta a kudarcokkal teli, szomorú és sikertelen múltat, a pécsiek nem akarnak tovább süllyedni az MSZP-vel.

A pécsiek azért mondták a szocialista politikusoknak 2009-ben, majd 2010-ben, hogy „Elég volt”, mert békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős várost akartak.

Azóta a pécsiekkel együtt, a legnehezebb döntéseket meghozva és elfogadva küzdünk azért, hogy a szocialista korszak romjait eltakarítsuk a városból, kimásszunk abból a gödörből, amelyet 12 éven keresztül ástak az MSZP politikusai és volt városvezetői.

Nem fogjuk megengedni, hogy ettől a közös célunktól eltántorítson bennünket az MSZP újabb gyűlölethadjárata.

 

Dr. Hoppál Péter

elnök, Pécsi Fidesz Csoport

Pécs, 2013-01-31

 

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő