25 C
Pécs
kedd, május 28, 2024
KezdőlapPRIsmét Nyílt Napot szerveznek a Holcim Bükkösdi Kőbányában

Ismét Nyílt Napot szerveznek a Holcim Bükkösdi Kőbányában

Az érdeklődők 2024. június 15–19. között tekinthetik meg a mészkőbányát.
● A látogatók megismerhetik a bánya történetét, a rakodógépeket és betekintést nyerhetnek a mészkő kitermelésének, feldolgozásának folyamatába.
● A részvétel ingyenes, azonban előzetesen kell regisztrálni a
holcim.hu/banyalatogatas weboldalon.

A Holcim Bükkösdi Kőbányája ismét megnyitja kapuit az érdeklődők számára. A tavalyi év nagy érdeklődésére tekintettel idén ismét négy napon át várja a Holcim a látogatókat, akik betekinthetnek a bánya működésébe és megismerhetik annak történetét is.


„A Holcim Magyarország Kft. számára kiemelten fontos a környezettudatosság, amelyet nemcsak vállalatunk teljes működése során valósítunk meg, de a környezetünkben élők fenntarthatóság iránti érzékenyítése, a zöldgondolkodás szélesebb körben történő népszerűsítése terén is ezen munkálkodunk.

A bányai Nyílt Napunk során is ezt a szemléletmódot szeretnénk bemutatni a hozzánk látogatóknak. Az érdeklődők megnézhetik, hogyan dolgoznak a nagy munkagépeink és hogyan zajlik az élet Európa egyik legmodernebb cementgyárának bányájában” – mondta Garai Gergely, a Holcim Magyarország Kft. Gyárigazgatója.

Látogatói időpont:
2024. június 15-én, szombaton elsősorban a magánszemélyeket, helyi lakosokat, családokat, baráti társaságokat, míg
2024. június 17–18–19-én délelőttönként a nevelési-oktatási intézmények csoportjait várja a Holcim.

A Holcim Bükkösdi Kőbányájának bejárása mintegy 1 órát vesz igénybe, mely során a látogatók testközelből megismerhetik a hatalmas rakodógépeket, és betekintést nyerhetnek a mészkő kitermelésének, feldolgozásának folyamatába. A bányabejárás mellett további interaktív programokkal várja a Holcim a résztvevőket.


A látogatáson maximum 25 fős csoportok vehetnek részt, életkori megkötés nélkül. A belépés minden résztvevő számára ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt a jelentkezések sorrendjében fogadja a Holcim a www.holcim.hu/banyalatogatas weboldalon, legkésőbb június 6-ig.

A részvétel további feltétele, hogy a látogatók hosszú szárú nadrágot és zárt cipőt viseljenek.

A látogatáshoz szükséges munkavédelmi felszerelést (például munkavédelmi sisak állszíjjal, láthatósági mellény) a vállat biztosítja a résztvevőknek.
További információ a Holcim hivatalos weboldalán érhető el.

(x)

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő