23 C
Pécs
szerda, július 24, 2024
KezdőlapElmondomKamarás Péter: Miért asszisztál az LMP a pécsi tömegközlekedés tönkretételéhez?

Kamarás Péter: Miért asszisztál az LMP a pécsi tömegközlekedés tönkretételéhez?

Kamarás Péter a pécsi KDNP (igen, létezik ilyen) képviseletében feltette a címbéli kérdést a kormánybarát médiumoknak, a helyi Fidesz, a helyi KDNP (tényleg létezik ilyen, komolyan) és az ÖPE frakciószövetsége pedig közös erővel kiküldött erről egy közleményt is. Amit csak idemásolunk:

Az önmagát zöld pártként definiáló LMP pécsi önkormányzati képviselője, Kóbor József továbbra is egy szövetségben foglal helyet Péterffy Attilával és ezzel együtt jelentős díjazásra tesz szert a városházi Környezetvédelmi Bizottság elnökeként. Annak ellenére teszi ezt, hogy pártja a személygépjármű-forgalom okozta károsanyag kibocsátás megoldására folyamatosan a tömegközlekedés népszerűsítését hangoztatja, miközben éppen a pécsi polgármester és barátai taszították a csőd és működésképtelenség szélére a helyi tömegközlekedést.

Az LMP hallgatott akkor, amikor a pécsi szocialisták káderei megsokszorozott fizetésekért elfoglalták a Tüke Busz igazgatósági székeit, hallgatott amikor a cégnél működő szakszervezet inflációkövető béremelést kért és hallgatott, amikor Péterffy Attila a csökkentett járatszámok mellett is megemelte a buszjegyek árát.
Felszólítjuk az LMP pécsi illetőségű politikusait; Keresztes László Lórántot, Kóbor Józsefet és Szabó Andrást, hogy valljanak színt, kérjenek bocsánatot a pécsiektől és pártjuk logóját világos zöldről fessék át sötét vörösre.

Pécs, 2023. szeptember 8.

Tisztelettel,

dr. Kamarás Péter
képviselő
Kereszténydemokrata Néppárt

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő