28 C
Pécs
hétfő, június 17, 2024
KezdőlapSportKét távozót jelentett be a Panthers

Két távozót jelentett be a Panthers

Bíró Olivér és Halász Ákos szerződését sem hosszabbította meg a PVSK-Veolia élvonalba visszajutó kosárlabdacsapata.

A közelmúltban az NB I. B Piros csoportját megnyerő és az első osztályba visszajutó PVSK játékoskerete kapcsán megérkezett az első bejelentés. És bár nyilván a szurkolók már nagyon várják, hogy kik maradnak a csapatnál és kikkel erősít majd a Pécs, indulásként két játékos távozásáról számolt be a klub.

Bíró Olivér és Halász Ákos sem marad a PVSK-ban, mind a kettejüknek most jár le a szerződése, amit nem hosszabbított meg a Panthers. Arról, hogy hol folytatják, egyelőre nincs hír.

Mind a ketten régi motorosok voltak már a Vasútnál, hiszen a helyi származású Bíró – egy három éves szombathelyi kitérőt leszámítva – tizenegy szezonon át erősítette a pécsieket, de Halász Ákos is két részletben összesen nyolc évet töltött el a PVSK-ban. Előbbi 347, utóbbi 230 tétmérkőzésen húzta magára a Párducok mezét.

A PécsMa is beszámolt róla, hohy a klub nemrég azt már bejelentette, az új szezonban is Szrecsko Szekulovics irányítja majd az együttest, az ő feladata lesz, hogy megőrizze első osztályú tagságát a gárda.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő