13 C
Pécs
csütörtök, június 13, 2024
KezdőlapHírzónaKivonulnak a munkagépek a Hunyadi és a Felsővámház utcákba

Kivonulnak a munkagépek a Hunyadi és a Felsővámház utcákba

A Tettye Forrásház a Hunyadi és a Felsővámház utcákban is fontos munkákat végez a következő napokban, az autósoknak érdemes lesz figyelni.

Sérült szennyvízvezetéket cserélnek a Hunyadi utcában

A társaság rendkívüli szennyvízvezeték rekonstrukciós munkát végez Pécs belvárosában, a Hunyadi János utca 9. előtt. A november 29-én szerda reggel 8 órakor kezdődő, várhatóan egy hétig tartó munka (az útburkolat végleges helyreállításával) a 9. szám előtti útszakasz lezárása mellett zajlik.

Forgalmirend-változás:

Az autóval az Alagút felől érkezők a Káptalan utca – Szepesy Ignác utca kerülőútvonalon juthatnak el a Széchenyi tér északnyugati sarkára, innen haladhatnak tovább a Janus Pannonius és a Mária utcák felé. (A Káptalan utca és a Janus Pannonius utca Hunyadi és Szepesy Ignác utcák közé eső része ideiglenesen kétirányú, a Szepesy Ignác utca pedig dél felé egyirányú lesz.) A Széchenyi tér irányából a Hunyadi utca zsákutcává válik.

A lezárás a gyalogosok közlekedését is érinti, akik a Hunyadi utca nyugati járdáját használhatják; a Szent Mór Iskolaközpont parkolóját a munkálat idejére lezárják.

Aknafedlap-javítás a Felsővámház utcában

November 30-án a Felsővámház utca 7. előtt is megjelennek a munkagépek, itt egy sérült aknafedlap cseréje vált szükségessé. A munkát az északi sáv félpályás útzára mellett tudják elvégezni a szakemberek, legkésőbb december 9-ig az útburkolat végleges helyreállítása is megtörténik. Ez idő alatt az erre közlekedők útszűkületre számíthatnak.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő