Hirdetés

A jövő héten sem unatkozhatunk majd, hiszen igazán színes eseményekkel készülnek Pécsen több helyszínen is. Mutatunk néhányat, amire érdemes lesz elmenni.

Április 9-én, 19 órakor a Zsolnay Színház Vinnai András: A férfiak szexuális világa című előadását láthatjuk. Míg számos mű kifejezetten a női lélek őskáoszra emlékeztető misztériumát boncolgatja, addig a méltatlanul háttérbe szorult hímek belső világával viszonylag kevesen foglalkoznak – írják a műsorismertetőben.

Április 10-én, 11–17 óra között interdiszciplináris konferenciát szervez a PTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke a Művészetek és Irodalom Házában (Fülep Lajos terem) a 60 éves Havasréti József tiszteletére. A köszöntők után előadásokon és kerekasztal-beszélgetésen vehetnek részt az érdeklődők és ismerkedhetnek meg Havasréti József munkásságával.

Az esemény részletes leírása és programja ide kattintva érhető el.

Szintén április 10-én este 8 órakor a zenéé lesz a főszerep a Zsolnay-negyed E78-as Koncerttermében. Tommy Katona pécsi születésű gitáros saját texasi blues-rock zenekarával, a Texas Flooddal érkezik haza szülővárosába – írta a ZsÖK.

Április 14-én Halász Judit koncertjét hallgathatja meg a közönség a Kodály Központban 15 órakor.

Jegyvásárlás és részletes információ ide kattintva.

Hirdetés