19 C
Pécs
vasárnap, május 19, 2024
KezdőlapPécs AktuálKoronavírusos lett a Széchenyi István Gimnázium egyik diákja, osztálya digitális oktatásra áll...

Koronavírusos lett a Széchenyi István Gimnázium egyik diákja, osztálya digitális oktatásra áll át

A Széchenyi István Gimnázium egyik diákja is megfertőződött, egész osztálya digitális oktatásra áll át. A Széchenyi a harmadik pécsi középiskola, ahol igazolt koronavírusost találtak.

A napokban kaptuk az információt, hogy feltehetően a Széchenyi István Gimnáziumban koronavírusos lett egy diák. Az információt most Kutas József, az intézmény igazgatója is megerősítette lapunknak. Mint írta:

„Egy tanulónk igazoltan koronavírus-fertőzött. Az érintett osztály digitális oktatásra állt át, mely 2020. október 1. 24 óráig tart.”

A Széchenyi István Gimnázium a harmadik pécsi középiskola, ahol felütötte fejét a vírus. Szeptember 10-én a Babits Mihály Gimnázium egyik 12. évfolyamos diákjának lett pozitív a koronavírustesztje, melynek következtében szeptember 14-től visszavonásig az érintett osztálynál digitális távoktatást rendeltek el.

Ezután szeptember 13-án jött a hír, hogy a Deák Ferenc Gimnázium és Általános Iskola egyik pedagógusának koronavírustesztje hozott pozitív eredményt. Azt a hét osztályt, akikkel még volt órája, az iskola hazabocsátotta. Az osztályok és az érintett tanárral kapcsolatba került további öt pedagógus egy hétre járványügyi megfigyelés alá kerültek és számukra digitális oktatást rendeltek el.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő