Krisna-völgy: Startolnak a 2024 évi turisztikai rendezvények!

Hirdetés

Krisna-völgy egy békés, lelki sziget a rohanó hétköznapok tengerén, a Balatontól csupán 30 km-re. Az idén öt kihagyhatatlan egésznapos rendezvénnyel várják a látogatóikat, és már áprilisban kezdődik az első! Jegyelővétel nem szükséges, a recepción azonnal lehet napi jegyet váltani!

Hamarosan itt az idei első fesztiváljuk, amin minden a bocik és az ökrök körül fog forogni.

Boldog Boci Fesztivál
2024. április 20.

Szeretnéd közelebbről megismerni, hogyan ünnepeljük az állatokat és a fenntarthatóságot?
Csatlakozz hozzánk a Krisna-völgyi Boldog Boci Fesztiválon egy egyedülálló élményért!
Középpontjában az állatok tisztelete és a fenntartható élet iránti elkötelezettség áll.

India Varázsa Fesztivál
2024. május 18.

Készen állsz, hogy elmerülj az indiai kultúra csodálatos világában? Tarts velünk az India Varázsa Fesztiválon! Fedezd fel az ősi tradicionális templomi táncok, zenei előadások, henna díszítés és hagyományos indiai gasztronómia színes világát. Élvezd az ízek harmóniáját Govinda éttermünkben, mely egyben egy holisztikus élvezet is a vegán és vegetáriánus gasztronómiában. Egyedülálló élményekkel gazdagodhatsz Krisna-völgy szívében. Csatlakozz hozzánk az India Varázsa Fesztiválon, és éld át a lélek és öröm összhangját ezen a napon.

Holi – A színek fesztiválja
2024. június 22.

Szeretnéd megtudni, mi teszi különlegessé nálunk a Holi ünnepet, ahol a boldogság és a barátság színes porok formájában ölt testet?
Itt nem csupán boldog és önfeledt élményzuhatag vár rád, hanem lehetőség nyílik arra is, hogy hallj a festékszórás ősi, tradicionális hagyományáról és eredetéről, és megismerd, mire emlékezünk a Holi ünnepen, mit jelképez a festékpor, és milyen életre szóló áldást kaphatsz, ha színporos leszel. Mit jelenthet vajon az, ha te szórod valaki másra a festéket? Minden kérdésre választ kaphatsz, ha velünk tartasz ezen a tradicionális color partyn!
Gyere el a Holira – a Színek Fesztiváljára, és élvezzük együtt a színek varázslatos játékát!

Krisna Völgyi Búcsú
2024. július 26-28.

Vár a Krisna-völgyi Búcsú, Somogy megye egyik legnagyobb nyári rendezvénye!
A 29. alkalommal megvalósuló háromnapos családbarát élményfesztiválon minden a Krisna-hívők békés életmódjáról és különleges mindennapjairól szól. Embertársaink, az állatvilág, a természet tiszteletéről és az Isten iránti szeretetről. Látogasd meg a bucsu.krisnavolgy.hu oldalt, ahol részletes információkat találsz az eseményről, a programokról, és regisztrálhatsz a részvételre. Ne maradj le Krisna-völgy legnagyobb ünnepéről, ahol a szeretet, a szépség, a tradicionális értékek, és a spirituális gazdagság és harmónia mind-mind különleges élményt rejteget.

India Napok
2024. augusztus 17-18.

Várunk a Krisna-völgyi India Napokon, a kétnapos kulturális rendezvényen, melynek során mélyen belemerülhetsz India varázslatos kultúrájába. Ha lemaradtál a tavaszi India Varázsa Fesztiválról, végképp itt a helyed. Két teljes napon át élvezhetjük az indiai életfilozófia, világszemlélet, gasztronómia és művészetek színes és gazdag világát.
Govinda éttermünkben változatos vegán és vegetáriánus ételekkel várunk, garantálva a kulináris élvezeteket.

Gyere el hozzánk pároddal, családoddal vagy akár szólóban vagy baráti társaságoddal.
A legmélyebb vendégszeretettel várunk a harmónia és a nyugalom szigetén!

Hare Krisna!

Turisztikai információ: +36-30/436-3900 [email protected]
Iratkozz fel Te is Krisna-völgy hivatalos hírlevelére!
Legutóbbi hírlevelünk elérhető ITT

(x)


Hirdetés